- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Ja, és a lényegeket el is felejtettem: Doom 1-2, Duke Nukem 3D! UFO 1-2.
-
Yaye
őstag
És ne feledjük a legkirályabbakat: Warcraft 1-2, Starcraft, Diablo 1 (sok memóriával még a 2 is), Simcity2000, Age of Empires 1-2. De van egy csomó ezeréves Dos-os game is amivel még ma is szívesen játszanék (ha el bírnám indítani őket XP alatt, főleg a hangon szokott megbukni): Blackthorne, a Digital Illusions flipperei, Incredible Machine, Sid & Al's Incredible Toons, Alone in the Dark 1-2-3, Pushover, szimulátorból a Microprose féle F1 Grand Prix 1 és butított grafikával még a 2 is. Ezek szerintem mind állat játékok. Kedvet is kaptam, mindjárt meg is látogatok egypár abandonware oldalt... :t
-
Goose-T
veterán
Esetleg a Tomb Raider. Az elsô része még tök jó volt. Na meg a világ legnagyobb játéka, a Fallout!!!! Anno még a Jagged Alliance 2 demója is jól futott a 233-as gépemen.
-
Mag
senior tag
Köszönöm mindenkinek a helpet !
-
Lidi
aktív tag
Meg a Stunts ! Igaz az már 286 12Mhz -en is ment :)
-
Mag
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Bridge Bulider rekordokat tud vki irni?
11.map 22100$ ,és nem a mintákrol koppintottam. -
Goose-T
veterán
Network Rally! Screamer! Hihetetlen jó játékok! Need 4 Speed!
-
-
lakosk
tag
Nem hiszem,hogy bridge builder menne egy 233-on.
Nekem is volt, és mire ezzel a procival felépítettem egy hidat, kinőtt a szakállam. -
Agyzuzo
addikt
[L]http://www.the-underdogs.org[/L]
-
Mag
senior tag
Olyan játék tippeket várnék Tőletek amelyek elmennek egy P 1 es 233-as konfigon , S3 Trio 3D 4 MB - kártyával.
Szoval tipikus régi,vagy lehet uj is,de egyszerü játékokat.
Néhány példa milynekre gondolok:
-Supaplex -igaz ez már 486 oson is megy
-Elasto Manina
-Goblins
-Bridge Builder
-GTA 1
-Prince
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest