Aktív témák
-
basiC
tag
Re
a 300as gyárilag van benne vagy 4-5 éve. Régen ez volt a sztár gép a sulinkban, most meg eltelt pár év és diákból tanár lettem, megkerestem a raktárban. Ott pihent egy halom lom alatt a SCSI-s vinyoval, meg minden földi jóval. Úgy gondoltam kezdek vele vmit. a BIOS ra, meg keress rá a google-ben, én is ott találtam hozzá cuccot. -
amargo
addikt
nekeim is hasonló lapom van csak az nem dual(AsusP2L97/sima) és abban egy 233gyári megy.. azt a 300ast, hogy tetted bele? nem csak a feszt emelted?
viszont, ha a Frrisíteni kivánt BIOSZhoz leirják, hogy mennyivel fog többet tudni.
ha leírás nincs akkor zsákbamacska lesz :))
hol találtál hozzá BIOSZ-t? én a honlapjukat is néztem.. de csak az új p4ekhez láttam.. -
basiC
tag
válasz
Pizzafutar #4 üzenetére
Re
Nem tudom, hogy jobb ez egy 500as celeron, mint egy 333 PII-es. Mondjuk nekem sose volt Celeronom, nem tudom, hogy mi lenne a különbség, hogy a plussz órajel komepnzálná e az egyéb hátrányokat. -
basiC
tag
Hello!
Van 1 AsusP2L97-DS alaplapom, jelengel 1 db pentium 300-as vergődik benne. Tudja vki, hogy esetleg BIOS frissitéssel milyen proci és milyen órajelig tehető bele, amivel még működni is fog?
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged