- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Újabb tesztek, mindenhol mindig jól megy, kivéve a kezdőképernyőn, ott néha vacakol.
Letöltött téma van egyébként rajta, abban vacakol még, így nekem egyértelműen az a hibás. Pedig nem friss a dolog, már 1 éve ezzel használja.
Viszont még makacs a tulaj, nem akarja törölni, hogy biztosra kiderüljön, szóval akkor vacakoljon vele, amig meg nem unja.
Mert egyébként milyen nagy dolog utána leölteni ismét.... -
draco31
veterán
Most volt rá lehetőségem, tesztmódban többször is próbálva, hibátlanul érzékel mindenhol.
Kezdőképernyőn viszont vacakolgatott.
De most arra gondoltam, hogy van neki rajta valami launcher / téma, nem tudom mi, lehet az zavarodott volna meg? Na letöröltetem vele, aztán valami lesz. -
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek ilyene van. Most szólt, hogy a bekapcsoló gomb környékén az érintő nem érzékel. Volt már ilyen másnak is?
Este tudom majd megnézni élőben. -
draco31
veterán
Tesómnak van ilyenek, nekem 12 Pro.
Pendrive-ot beledugva semmi reakció.
Enyémbe bedugom, rögtön jelzi, hogy mit akarok vele, lejátszható róla ami rajta van stb.
Kell valamit beállítani?
Nekem nem emlékszem, hogy csináltam volna emiatt bármit is. -
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek van ilyene.
Szóval Ő úgy használja, hogy van egy fő kártya, telefonálós, és azon 25 giga adat van. Illetve van egy másik kártya benne, az korlátlan netes. Mindkettő 70-es.
Így is van beállítva, hogy a netes az elsődleges adatkapcsolat.
Viszont ha telefonál, akkor közben ez a kártya nem megy.
Be lehet úgy állítani, hogy ilyen esetben a telefonálós kártya netjét használja? -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Hali!
Zepp Life-ot használja itt valaki vele? -
draco31
veterán
Öcsémnek tegnap este üzemeltem be a masinát, egy 11 lite 5g-ről váltott.
Egyenlőre csak annyit panaszkodott, hogy jobban merül, de még gondolom kell idő, hogy beálljon a fogyasztás jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest