- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Dr.Momo
tag
Ha kezdő vagy, akkor ne ilyen windows koppintásokkal próbálkozz szerinem. Kezdetnek egy slackware teljesen jó. Egyszerű installálni, jók benne a man-ok, persze ha tudsz angolul. Ha már egész jól értesz hozzá akkor meg jöhet a debian.
-
Superman
nagyúr
Nos, a gondom az, hogy egy 800 megás lemezre írtam fel az első lemezét. Normális esetben NERO 5.5.8.1 - et használok, de most nem mert nem ismeri fel a 800 megás lemezt csak 87,7 megának!! Ezért CDRWINT használtam, ami felismerte 730 megának is meg is írta rendesen, de úgy tűnik valami nem stimmel, mert nem bootol. A CD íróm meg egy LG 24/10/40 -es. Ráadásul 12X - esen írtam a lemezt, mert nem akartam kellemetlen meglepetést (lévén 800 megás a lemez).
Ami pedig a többit illeti: kábelmodemem van, nem ADSL, a kihívásokat meg szeretem. :))) A SUSE - val már elboldogultam, most vettem egy teljes LINUX referenciakönyvet, majd 900 oldal, csal elboldogulok vele. :)) -
delacroix
csendes tag
Sokan panaszkodtak hogy nem bootol, állitolag a cd-iro programmal van a gond. Nekem is megvan, én a gyárilag kapott nero-val felirtam és megy, bootol. Sajnos nem tudok mit mondani, csak probáld meg más cd-r progival, lehet nem jol irja fel a bootsectort amit használsz. (nem mindig a legnagyobb a legjobb pl: xp,easycd). A linuxrol annyit, ha nem ismered annyira a linuxot, én nem ajánlom a redhat 7.3-at, mert olyan beta feelingje van. Az ADSL beállitása félkész és még sok más is. Régen adsl-setup és csak beirogattam és ment. Itt beirogatod, de nem megy, mert nem azzal indul, mint ahogyan benne van akár a docban is: adsl-start/connect, helyette ifup-ppp ha jol emlékszem. Ez volt az elsö, amivel meg kellett küzdeni, de utána elmentem a roaringpenguin.org cimre és frissitettem a pppoe klienst, akkor már megy. Az mc sincsen benne (mindnightcommander - nortonclone), úgy kell installnál kiválasztani, hogy kéred. Most mandraket használok, sztem elég jo. Könnyü, userbarát, ha kezdö vagy inkább ezt ajánlom. A bootolásrol meg mint mondtam, ird fel másik programmal, ha akkor sem megy, akkor nem tudom :) gondolom nem 1000éves a géped.
-
Superman
nagyúr
Egyszer már feltettem kérdéseket Linux - al kapcsolatban a fórumon és jöttek is válaszok bőven, tehát van itt egy - két guru.
Letöltöttem a topik címében is emlegetett disztribúcióból a 7.3 - as változatot.Szakkönyvekkel is el vagyok látva, az egyetlen gondom, hogy az első CD nem bootol! Megnéztem, hátha rosszul írtam fel valamit, vagy kihagytam egy elemet, de nem. Egyszerűen nem bootol, pedig a biosban be van állítva a CD - ről való boot. Mi a teendő: bootfloppy készítése? (Elég fapados megoldásnak tűnik...)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest