- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
SunMount3r #21 üzenetére
Itt a legnagyobb gond a dedikált/külön VGA hiánya, mert az inegrált UHD630 bizony nem az erejéről híres, ráadásul a 16GB RAMból is vesz le magának VRamot, így kb 12GB RAMnak számít az a 16GB.
A CPU az elég erős viszont.
(Az meg meg, hogy nagyobb a gépigénye mint a második résznek, meglepő, de mivel "későbbi" játék ezért nem meglepő) -
KROK640
nagyúr
válasz
grizlisandor #17 üzenetére
Épp nemrég fejeztem be a GTA 3 def ed-et, de én anno végigtoltam a maga idejében az eredetit is, így nosztalgia értéke is volt számomra
-
KROK640
nagyúr
Akció : Az az időablak, amikor időlegesen annyiért kínálod a terméket, amennyit ténylegesen ér, vagy csak kicsit többért. A kiváltó oka általában az, hogy a korábbi áron nem viszik.
Az akció előnye az, hogy sok embert akkor is vásárlásra sarkall, ha egyébként nincs is szüksége az adott termékre, mert így úgy érzi, a beszerzésével rengeteget spórolt. -
KROK640
nagyúr
válasz
grizlisandor #7 üzenetére
Mivel sem remastered, sem Definitive edition, se Remake, se semmi ilyen nem szerepel a címében, ezért éppen lehetett arra számítani, hogy ez bizony csak egy sima port lesz
Csak azt nem tudom, hogy ott mi volt az elképzelés, hogy egy 14 éves játékot kiadnak és 50€/50$-t kérnek érte. 1-2 évvel a megjelenés után okés, de egy 14 éves játéknál?? -
KROK640
nagyúr
Anno mikor megjelent piszkosul szerettem volna játszani vele PC-n.
Aztán jött a sok AC, meg RDR2 és mára egyszerűen úgy érzem, hogy régi és okafogyottá vált a kipróbálása, bár a cikk eléggé bogarat ültetet a fülembe. De még a 2-t se vittem végig, ami azért úgy tűnik szebb és jobban is fut.Kicsit olyan érzésem van vele, mint a most nemrég általam végigtolt GTA 3 Definitive editionnel, hogy visszaadja a játék eredeti hangulatát, de mai szemmel nézve egy egészen kiforratlan rossz játék a GTA 3. Ehhez az RDRhez meg még nosztalgia sem fűz, maximum az, hogy 14 év után végre kipróbálhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest