Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
-
bendegruz
őstag
válasz
Danecay #10381 üzenetére
nem kuka az egész
csak, ha pl 28 napig megcsinálsz egy napi challenget, akkor 0.5 arany jár mindegyikért
ha kihagysz egy napot, akkor csak 0.2 járplata:
pl a vadászat, növények ismerete és egyáltalán a térkép felfedezése nagyon jól jött nekem az onlineban a story 100% után
én utána álltam neki az onlinenak -
p a s s e r
őstag
válasz
Danecay #10181 üzenetére
szerintem pedig de... ez inkább egy online játék (sikerült, ahogy sikerült) megspékelve egy offline sztorival... ami (sztori mód) azért r*-éknál nem szokott gagyi lenni, sőt, és ez is ott van a szeren szerintem... de ez asszem gta5 recept szerint menne (ha), szóval nyilván a shark card, vagy nemtommi itt az rdo-ban, nekik elég fontos bevétel, aztán az diktál...
tényleg vagy van többszáz órád, vagy nyúlj a zsebedbe...
-
törölt tag
válasz
Danecay #10181 üzenetére
Én a nextgen konzol fps számokra leszek kíváncsi, ha tartja a 60-at, akkor ránézek az online-ra is. Azt gondolnám, hogy konzolon nincsenek modderek. Közel 100 millát talicskáztam össze gta online pc-n, de a cipellő tele volt azzal, hogy mindig húzni kellett a netet üres szerver létrehozásához, és csak a szerencsén múlt, hogy később nem csatlakozott egy vagy több modder.
-
negyven2
veterán
válasz
Danecay #10165 üzenetére
Ezt hogyan is érted? Mert ha arra gondolsz, hogy a PC-s kiadásban csalók vannak akkor azok ott vannak már Day 1, vagy ha arra, hogy most ismét sok a csaló, az meg azért van mert visszanövelték a lobby-ban lévő játékosok számát számát, így értelemszerűen könnyeben futsz ilyen játékosba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest