- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan_sxc
csendes tag
Sziasztok,
Na nekem szerintem egy teljesen újfajta problémám lesz, legalábbis ilyet még nem láttam..
Az alany ez:
ASUS Prime X570-P
Ryzen 9 3900x
Nvidia gtx 960
Sima, frissen telepitett Winfos 10 proA probéma a következô:
Az alaplapi hangkártya (sablon Realtek tucat kaki) SEMMILYEN módon nem hajlandó hangot kiadni, se a hátlapi Line Out, se az elölapi Line Out kimeneten.
Ha rádugok bármelyikre fülest, hangszórót, akkor azt érzékeli rendesen, felpattan a kis ablak, ha lehúzom, azt is érzékeli.
Az eszközelöben, különbözö AIDA64 és hasonló progikban a hangvezérlôknél csak azt lehet látni, hogy a realtek cuccos müködik hibátlanul, hang mégsincs. A windowsos hangkeverôben is a kis hangerôsávok ugrálnak ahogy kell nekik, de mégse jó.Az összes létezö módon probáltam már drivereket leszedni/feltenni/újratenni/javítani. Illetve az összes fajtát próbáltam már. (Win10 alap driverek, asus féle alaplap specifikus drivercsomagok, Realtek oldaláról letöltött cuccok, stb)
Kínomban megpróbáltam egy bootolható linuxal is megnézni, ott is jónak érzékeli az eszközt a rendszer, de hamgot ugyanúgy nem ad..
Ami érdekes, hogy ha fülhallgatót dugok be, akkor azon keresztül lehet hallani a surrogást, meg statikus zajt, ami változik is, ahogy kap valami feladatot a proci. (Ez a régi asztali gépemnél is így volt, ez lenne a normál mūködés ha jól tudom)
A windows minden beállítós felületén engedélyezve van a hangeszköz, illetve a BIOSban is.Ilyet látott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hobby rádiós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest