- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Amit így magamtól ki tudtam találni, egyfajta megoldás szerűségnek, az az, hogy a hangkártya zöld (FR/FL) kimenetét egy Y elosztóval összekötöttem ugyan azon hangfal szett sztereó bemenetére is. Így ha zenét akarok hallhatni, átváltom a hangfalat arra a bemenetre, illetve a Realtek Audio Controllt is stereóra állítom.
Így van hang a mélyládán is. De így ez elég kínlódós megoldás.
Nem is értem, miért kell így visszabutítani egy drivert. Előrefele kéne fejlődni nem visszafelé.
Szóval ha valakinek van valamilyen más működő megoldása az ne tartsa magában. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem rég újítottam fel a gépet. ASUS P8Z77-V LE alaplapról váltottam ASUS TUF GAMING B460-PLUS -ra. Az a gond, hogy az új alaplap hangkártya driverében nincs mélyhang kezelés opció. (Legalábbis én sehol nem találtam). Ezzel az a gond, hogy ha böngészővel zenét hallgatok a Youtube -on, akkor meg se mukkan a mélyláda a Genius 5.1 -es szettemen. Próbálkoztam már a DFX -el de szintén süket marad. Érdekes hogy az AIMP zene lejátszó programban tökéletesen működik mindenféle beállítás nélkül.
El tudnám érni valahogy hogy az új alaplapomon is a régi kezelő felület jelenjen meg? Vagy milyen megoldás létezik erre, azon kívül hogy külön hang kártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest