Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Én most nézem hogy 7en többet tud a realtek hd audio manager mint xp-n ugyanazzal a kártyával
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?
A pirossal bekeretezett részekből xp alatt egyedül a center/sub felcserélése van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?