- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Adott egy alaplapi Realtek hangkártya. Az alaplap Gigabyte GA-970A-UD3P. Két nappal ezelőtt kikapcsoltam a számítógépet akkor még minden rendben volt a hanggal, majd mikor pár óra múlva visszakapcsoltam nincs hang. Azóta sem. Már elég sok mindent megpróbáltam, de semmi. Cseréltem drivert többször is, töröltem az eszközkezelőből illesztőprogrammal együtt, letiltottam majd újra indítottam az audiószolgáltatást. A hibaelhárító azt írja: "a hangszolgáltatások nem válaszolnak. Mind a Windows audió, mind a windows - hangvégpontépítő szolgáltatásnak működnie kell. Legalább az egyik nem válaszol" Ezeket is újraindítottam, majd kikapcsoltam és visszakapcsoltam. Valaki tud segíteni? Mi Lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest