- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egy olyan problémám van,hogy egy MSI P67A GD55 alaplapon van egy integrált ALC892 chip mostanában a gépem el kezdett szórakozni az audiodg.exe vel felpörgette a memóriát 900megáig is ilyet sosem csinált pedig mindig az msi gyári oldalról szedtem le az ottani legfrissebb drivert.Ugyan be volt kapcsolva a loudness de az már régen is be volt és semmi gondom sem volt ezt mostanában kezdte,legutolsó friss ez volt
Type On-Board Audio Drivers Title Realtek High Definition Audio Driver
OS Win8 64, Win8 32, Win7 64, Win7 32, Vista 64, Vista 32 Language English
Release Date 2014-08-14 Version 6.0.1.7293
File Size 223.16 MB FileNa most azt mondták,hogy tegyem fel a legújabbat a realtek oldaláról, mert az ilyen msi vagy más gyártó honlapján található ,szar.Nos most fel raktam egy állítólag újabbat
Ez volt a telepítője: 64bit_Win7_Win8_Win81_R275 de a száma szerint meg ez nem a legújabbA legújabbak meg állítólag ezek
Tehát most meg régebbi került fel rá pedig ezt a drivert a realtek oldaláról töltöttem le.A képen lévő frisseket meg sehol nem találom,csak az msi oldalán lévő van,viszont az audiodg nem tudom miért zabál ennyi memóriát.
Ja windows 7 ultimate x64 et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest