- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Realtek vs. Asio problémám van.
Eddig Win7-em volt, de most feltettem az XP-t a gyorsaság érdekében. Windows 7-nél nem kellett az integrtál hangkártyámhoz semmi drivert feltenni, tökéletesen működött ASIO-val is. Reaper alatt használtam ASIO-t, el is látta a feladatát, még 64 samples-ös beállításnál se recsegett.
Na most, hogy feltettem az XP-t, ehhez akárhogy próbáltam csak drivert feltenni, sehogy se sikerült, így feltette azzal a rakás sza... khm, szemét programot is hozzá (tudjátok az realtek manager amibe mindenféle baromságot lehet állítani). Ennélfogva, így ASIO-nál nincs külön mikrofon, line-in stb., hanem van Realtek Audio Input, meg Output. Az egy dolog hogy mindig ki kell választanom a line-in-t mikrofon helyett ha gitározni akarok, de a rossz az egészbe, hogy az ASIO mintha nem is működne. Hiába fut a Reaper az ASIO-val, a többi alkalmazásnak ugyanúgy van hangja, ellenben 7 alatt nem volt. Hacsak nem állítom a latency-t legalább 1024 samples-re akkor recseg, zúg minden baja van. Akárhogy állítgatom a dolgokat, az ASIO ugyanúgy nem működik, pedig ugyanazok a beállítások mint Windows 7 alatt.
Remélem tudtok megoldást rá, én sajnos már kifogytam az ötletekből, csak emiatt meg nem akarok ismét Windows 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest