Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
egyszer láttam már 4x-es szivárványt is... na az volt a nem semmi. a "fő" ív alatt és felett is futott egy-egy viszonylag intenzív, illetve a felső fölött még lehetett látni egy újabbat.
(ezzel kellene tanítani a gyerekeket a fizikára, nem száraz képletekkel... mindjárt jobban érdekelné őket.)
-
Bagoly
senior tag
OFF
Én tegnap voltam rövidgatyában. Nálunk se örülnek neki, de mélyen megérintett a rosszallásuk. Az egyik kollegának szóltak miatta, de nekem még csak tanfolyamok tartásánál kért meg az ''öreg'' (cégtulaj), hogy ha nem probléma a tanfolyamok ideje alatt jöjjek már hosszúnadrágba. Na üsse kő, belementem. Tiszta vicc, jó hogy nem találnak ki imidzst a munkatársaknak.
(Üdvözöllek a rövidgatyás partizánok alakulatában.)
ON
Nap, süt, szél fúj. Gyerekek, bírja még a tegnapi taft? (Akkor holnap ugye eső, mert a taftot napon, szélben és esőben kell tesztelni)
-
Bagoly
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Madlions Mad G - 2 év garancia
- Lenovo SL500 2magos CPU 2x1,8 Ghz 160GB HDD 4GB Ram Win11 64bit Office telepítve
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro 10GB GDDR6X
- Fonestar Bluevintage 45B aktív hangfal Új, Bontatlan/már csak pár db van
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest