- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Jippi, villámlás, eső, dörgés Azt hiszem imám meghallgatásra talált
És msot eljárok egy eső/örömtáncot"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Apollyon
Korrektor
Bp. VII. ker.: JÉGESŐ
Dörgés, villámlás, hőmérséklet csökkenás!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ladybug
őstag
Mi fogjuk fel a nyugatról Magyarországra érkző esők 70 %-át? Mert itt a héten már többször is esett, és nem is kevés.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
snecy
senior tag
9 óra, az erkélyen mért hőmérséklet 30°C
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Algieba
őstag
Debrecenben vagyok, és hallgatok egy morgó felleget, meg a szirénahangot.
Itt nem tombolt a felhő, másfelé adhatja ki az energiáját.
A holnapi nap az érdekesebb. Virágkarnevál délelőtt, este meg a tüzijáték.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Atlantis
veterán
válasz ladybug #3691 üzenetére
Nagy zuhi? Itt nem volt egy csepp eső sem. Viszont egyetérek, nagyon fülledt, borult idő van egész nap.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ladybug
őstag
Zala: iszonyat fülledtség. 28 fok körül van, de a reggeli nagy zuhi miatt tele a levegő párával.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
snecy
senior tag
Jól felmelegedett az idő így délutánra Budapesten
1-es villamoson tényleg pokol volt.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
tildy
nagyúr
Tűz és pokol van odakinn. Követelem, hogy a nyár mondjon le!!!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
snecy
senior tag
A lehűlésből úgy tűnik semmi nem lesz, viszont ez a mostani 25°C egész kellemes.
Augusztus végéig ez nagyjából marad is.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Hétvége van, jó kis három napos ...
Pihi van megy szuszi ...
... és Esztergomban még egyenlőre jó idő.Press any key to continue ...
-
Bash
addikt
Hurricane Dean már 4-es kategóriájú 135 mph-s (217 km/h) állandó széllel.
Még csak most érkezett a melegebb karibi vizekre, ami tökéletes ''táptalaj'' a hurrikánnak, minden bizonnyal tovább erősödik. Szerencsére úgy néz, ki hogy minket ezúttal elkerül, de Jamaica-n meg a Yucatán-félszigeten csúnya dolgok fognak történni.
[link]http://bashtravel.com/
-
Nimrod
addikt
Szigethalom, borús, fúj a szél, Dimitrijről fogalmam sincs hogy merre.
-
Boxiné
aktív tag
Ajjaj. Ti még hisztek a lehűlés szellemében? Múlt hét szerda óta ígérgetik, hogy jön az enyhébb idő. Azóta csak melegedett a levegő. Ami persze kinek jó, kinek rossz. Ezt mindenki maga dönti el.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
snecy
senior tag
Zugló:
Eléggé be van borulva, és van egy kis széljárás is, kicsit érezni az eső szelét.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
marsu
veterán
Tavaly augusztus 20-án ott voltunk a Duna parton a repülő napon ... Este pedig jól megáztunk. Nem is kicsit! Nagyon! ...
Idén inkább nem megyünk sehova ....Press any key to continue ...
-
snecy
senior tag
válasz manutdzoli #3672 üzenetére
Egy kis eső azért jól jönne időnként, úgy még talán elviselhető lenne a meleg.
-
-
snecy
senior tag
Úgy néz ki keddtől-szerdától jön a lehűlés!
22-23°.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Diego!
senior tag
válasz manutdzoli #3664 üzenetére
Baranya szintén.
-
manutdzoli
senior tag
Békés:döglesztő meleg,30fok felett!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
ladybug
őstag
Zala: hideg reggel és hűvös délelőtt. De 11 felé már jó meleg lett. A szél kicsit lengedezik. 27-28 fok körül van.
-
Brett apó
tag
Nem tudom,de én most bírom ezt az időt,nincs olyan meleg,se túl hideg,igaz mire hazaérek,folyik romlik rólam a víz,de hát ilyen a nyár.
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
snecy
senior tag
Ez a mai meleg teljesen kivette az erőmet. Itt Zuglóban egész délután 32-33°C volt.
-
ladybug
őstag
Zala: meleg van, nagyon meleg. 30 fok fölötti a hőmérséklet.
Remélem tudunk fürdeni a medencében.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
törölt tag
válasz Apollyon #3656 üzenetére
en nem nyaraltam meg ki magam, de itt a betonrengetegben
en is eppen fel 11kor neztem tegnap este, a blahan 27 C° volt...
ma reggel fel 9kor meg mikor elindultam, 24...
tegnap nagy jokedvvel mondtak mara huvosebbet, aztan kiderult, hogy az csak 1-2 fokot jelent...
de legalabb most fuj a szel a 2ker margit hidnal -
Apollyon
Korrektor
Áhh nem hiszem el, elegem van már ebből az átkozott nyárból! Este fél tizenegy és 28°C van, unom már, hogy május óta ez a rohadt kániKULA van néhány napos megszakítással bár, de bakker!
Én már kinyaraltam magam, úgyhogy jöhetne végre a hűsítő szar idő
Most komolyan, ki találta ki hogy ilyen meleg legyen végig? Szakadna már le az ég.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Boxiné
aktív tag
A tavalyi tüzijáték nekünk is feledhetetlen volt. Benne voltunk a sűrűjében, a Petőfi hídnál, és a legborzasztóbb az volt, hogy a 7 éves keresztlányom is velünk volt. Szegény nagyon megijedt velünk együtt, de amikor már hazafelé jöttünk a kocsiban ő volt a legvidámabb.
De ez sem riaszt el, hogy hétfőn bemenjünk.
Most nagyon klassz idő van kint. Legszivesebben a hintaágyban aludnék."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
snecy
senior tag
Nekünk a vihar után még ablakot is kellett cserélnünk, mert a légnyomás egyszerűen megrepesztette. Igaz, 20 éves ablakok voltak..
Ma viszont beállt a kánikula.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
tildy
nagyúr
3/4 órával előtte értem haza munkából. Néztem is az örsön, hogy HHH felé már elég csúnyán sötét az ég. Na mondom tüzijátékon csúnya zuhé lesz.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Atlantis
veterán
90°F fölött? Ehh...sosem értettem, a CSI Miami-ben Horatio hogy a rossebben tud megmaradni fekete zakóban Miami-ben. Ezek szerint ott így vannak kódolva a gének...
Nálunk meg csak meleg, egyre melegebb, pedig vége lehetne már a nyárnak, ennyi elég volt. Már az éjszakák is kezdenek melegek lenni.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
snecy
senior tag
Napközben igen, de az emberekben már inkább a vihar szörnyű pusztításai maradnak meg.
Aznap este a Petőfi híd felé tartottam félúton, mikor értesítettek hogy elén nagy gáz van arrafelé. Én is hülye voltam, mert a neten a prognózis olvasható volt, mégsem figyeltem rá.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
veterán
-
veterán
fúj a szél, süt a nap, néha esik, néha pedig havazik
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
snecy
senior tag
Hát ja...viszont évek óta nem volt már melegnek mondható aug20, most viszont erre van kilátás.
-
snecy
senior tag
11 óra múlt, de itt Zuglóban már most 30°C van. Jól visszamelegedett az idő.
-
Bash
addikt
Csodás az idő így este 11 felé közelítve:
Gyengébbek kedvéért:
Mindez egy késő délutáni eső után. Egyszerűen imádom. (A screenshot-ok weather.com-ról készültek.)http://bashtravel.com/
-
ladybug
őstag
Zala: egész délelőtt sírt a degunk, így várható volt, hogy lesz vmi. Este 8 körül esett is. Dörgött, villámlott, tombolt a szél, és ömlött az égből rendesen a víz.
Nappal viszont meleg, nyárias idő volt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
marsu
veterán
Esztergom:
Ma ismét kellemes nyári idő volt ... Már-már kicsit kánikula is. De a nyár erről szól!Press any key to continue ...
-
snecy
senior tag
Pont kellemes idő volt ma, nem volt hűvös, de úgy igazán meleg sem.
-
Muréna
őstag
Győr: nagyon hideg szél fúj, borult ég, eső már talán nem esik..
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
koob
senior tag
Pest 22 °C, uolyan idő mint tegnap
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Esztergom:
Nyugat felé néz az ablakunk ...
Megint jól beborult. Szerintem vihar közeledik....
Már megint!Press any key to continue ...
-
tildy
nagyúr
Általában nálam is, sőt megfigyeléseim alapján a melegfrontot érzem meg, akkor fájdul be a fejem . De ez msot szerintem nem az,
-
ABnormal
őstag
matyóland-en most nem esik,napsütés sincs,de borongás sem,tipikus nincs kedvem semmihez idő...
-
ladybug
őstag
Semmi köze a frontérzékenységnek [link] a korhoz. A gyerekek zöme megérzi a frontot. A viselkedése megváltozik, nyűgös, sírós, hisztis lesz. Réka is nagyon érzékeny a hidegfrontra, szinte depis lesz tőle.
Én is hidegfrontra vagyok nagyon érzékeny. Amikor Borka a hasamban volt sokszor begörcsöltem a frontok miatt. Injekciózni kellett, hogy elmúljon.
Egyébként a degunk is frontérzékeny. A kettős frontokat nem szereti.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Boxiné
aktív tag
Oh, te szegény öregasszony.
Nem az öregedés miatt érzed magad rosszul. Ez az esős, párás idő mindenkit lehangol, és ellustít. Nekem is annyi mindent kéne csinálnom, de semmi kedvem az egyetlen szabadnapomon is melózni. De sajna muszáj."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
tildy
nagyúr
Tök jó (lenne) ez az idő. Csak a fejemet haogatja nagyon, majd szétszakad, a testem emg mintha nem is lenne, majd elfolyik. nem vagyok jól. Olyan vagyok, mint akit fejbevágtak.
Az időjárásérzékenység meg az öregedés első jele."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Nimrod
addikt
Szigethalom, elállt az eső.
Napsütés on.
[Szerkesztve] -
akom
őstag
Kecskemét, szakad az eső !
Jó kis időt fogtak ki a repülőnapra a népek... -
Jarod1
veterán
Sajópetri, Borult idő 21 C. 2007 aug 12 12: 00
-
Nimrod
addikt
Csöndes eső, yesss!
-
Boxiné
aktív tag
Tiszta furi ez a hűvösebb idő a dögmeleg után, de komolyan mondom, hogy jólesik. Vagyis most nem esik. Úgy látom nem sok esély van arra, hogy ma kisüssön a nap.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Esztergom:
Borult az ég, esik az eső, gyenge szél, és 18 Celsius fok ....Press any key to continue ...
-
juliabrilke
veterán
Lehet akkor örülni a hidegnek!
Székesfehérvár: 17° , néha csöpög az eső. Egész éjszaka esett. -
Bash
addikt
Délután óta ömlik az eső, nagyon lehűlt a levegő, hideg van. 23°C, 88% páratartalom, hetek óta nem volt ilyen hideg még éjszaka sem.
http://bashtravel.com/
-
EQMontoya
veterán
itt nyugodtnak tünik az idő, ami nem rossz, mert mára viradó éjjel nem tudtam aludni a vihartól.
Same rules apply!
-
snecy
senior tag
Negyed 3 van, most zendített rá az eső
-
Nimrod
addikt
Úgy tűnik, hogy ma nyugodt éjszaka lesz, pedig egy csendes esti esőt elviseltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest