- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ez ilyen akkuval tuti vétel lenne, de ne legyen több, mint 5"...
-
stbtamas
aktív tag
A Lenovo is megcsinálta a p780-van a 4000-es aksit 5 colon 10mm-ben.. nekik miért ne menne?
-
Tehát a GSMArena már kacsákat közöl?
-
Flind
senior tag
Kacsa (sajnos)..
-
halkow
őstag
S5 röl is jöttek a hírek anno 4000mAh aksi vov minden már akkor tudtam ez úgy kamu ahogy.... és igazam is lett.
-
r3dsnake
nagyúr
Miért kell tényként lehozni egy pletykát?
Purported specifications of the unannounced ZTE Nubia W5 Windows Phone 8.1 smartphone made the rounds online.
A 13MP camera and a gigantic 4,500mAh battery complete the rumored list of talents.
-
Lambach
tag
Szerintem ez egy hat colos masina lesz. A specifikáció meg bőven hihető, beleértve az akkut is.
-
halkow
őstag
" készülék pontos
műszaki ELÍRÁSA egyelőre nem
ismert"valszeg az aksi az elírás! lg nem tudott 5,2" os telóba ekkorát rakni akkor pont egy ilyen csing-csháng gyártó fogja ezt megcsinálni..... na ne vicceljünk már !
-
blade zte
őstag
800 és 801 között annyi a külömbség nagyjából, hogy a 801 feljebb van órajelben skálázva. Nem akkora kunszt, 2perc alatt megoldható szerintem. ZTE-nek meg már volt wp7 telója, úgyhogy lehet alapja a wp-nek. Attól még hogy a kép lumia 1520 photoshoppolva, még lehet valóságalapja.
Persze az is igaz, hogy tavaly meg oppo wp8 telót pletykáltak.
-
rnyk
tag
Sanpi 801? hmm meg lehetne is de a kep tuti kamu mert elegge 8.0 szagú az meg szerintem meg GDR3-al se tamogatta a 801-et (mondjuk nincs sok különbség köztük).
-
daniel909
addikt
oké legyen ilyen és mellé kerüljön 50Kba
-
Spancho
senior tag
Tetszetős.
A hátulján a Nubia feliratot audio-nak láttam az elején
(mondom már ez is beats audio ? 'iPhone')
Megnéztem a processzort és leesett az állam
Nem vagyok nagyon otthon mobil proci ,soc stb... terén ,de elképesztő miket tudnak már. -
Воланд
titán
kamu
-
"A rendkívül karcsú kivitel ellenére a ZTE mérnökei 4500 mAh kapacitású akkumulátorral turbózták fel a készüléket, mely még intenzív használat esetén is teljes napos használatot biztosít."
Ekkora aksi intenzív használat mellett is mindössze 1 napos üzemidő lenne ? Mondjuk, ha egész nap nyüstöli valaki, akkor érthető, de szerintem átlagos használattal ez a telefon 2-3 napig kényelmesen el fog ketyegni...
-
-
-Faceless-
őstag
Szép, de nem hiszem, hogy eljut hozzánk.
-
margithid
veterán
4500as aski???
Ez nagyon durva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- EAFC 26
- Jogász topic
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest