- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
Mondjuk jelenleg 3+1 - 4 az állás a gyártók között.
Ugyebár samsung, lg, htc és a még készülék nélküli nokia erősítik a wp7et, míg jelenleg a sony ericcson, a motorola és a zte zárkózott el előle (a +1 egy kakukktojás: apple! ).S ott van non plus ultraként a Dell, ne feletsük el őket sem
Btw a Dell telefonjai gyönyörűek.
-
Valentino K.
senior tag
De azért azt te is érzed, hogy egy ilyen jellegű\méretű katasztrófára nem lehet igazából felkészülni
Teljesen mindegy, hogy melyik gyártóról beszélünk, ha a legnagyobb beszállító (vagy akár maga a gyártó) bizonyos okoknál fogva nem tud megfelelő mennyiségű alkatrészt gyártani\beszerezni akkor az egész folyamat felborul.
Lehet ez Apple, Samsung, HTC...whateverTény, hogy rábasztak
-
Valentino K.
senior tag
Hülyeség igazából, de én ennek a döntésnek nagyon is örülök. Legalább a wp7 terén nincsenek low end szintű szar telefonok, nem úgy mint az android esetében, ahol a filléres kacatok veszik át lassacskán a domináns szerepet.
Így a ZTE szvsz nem húzza le a wp7 presztízsét, egyéniségét.
Tudom-tudom, a ZTE Blade pl egy tökjó telefon korrekt áron. Engem kifejezetten idegesít az android esetében az, hogy egy 100 ezres Samsungon és egy filléres kínai szaron is ugyanaz a rendszer fut. Nem tudom ezt így elmagyarázni. Talán ez az az életérzés, ami miatt sokan az Apple cuccait választják. Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten utálom azokat, akik a telefonokkal villognak, pl én se vagyok ilyen beállítottságú.
Alapvetően fasság amit mondok, mert ennyi erővel dögöljön meg a szomszéd Józsi, mert neki erősebb PC-n fut a windows 7, míg nekem éppen hogy csak eldöcög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest