Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Lehet egy programból szerintem több verzió is fent, láttam már ilyeneket, például az yxplayerből van Neon verzió, ami Cortex A8-ra épülő CPU-kra lett írva.
(#8) Pantal: tényleg ATI/AMD fejlesztés volt Imageon néven, mielőtt a Qualcomm megvette és Adreno-ra nevezte.
Szerintem egyébként a MeeGo-val járnánk jobban, az Android elég erős, de sokan sírnak a fregmentálódása miatt, ezen az x86 nem segít, csak még egy ok lenne a fejlesztőknek a panaszra és a felhasználóknak az elégedetlenségre, hogy sok program nem fut el vagy rosszul fut az elvileg erős processzorral szerelt eszközön. A MeeGo viszont teljesen tiszta lappal indulhat, főleg ha a Nokia MeeGo telefonja is Intel CPU-t kap, korábban voltak is ilyen értesülések az N9 kapcsán, de azt végül törölték, ha jól tudom, mivel QWERTY-vel nem akarnak telefont kiadni (ez szerintem vagy ürügy vagy pletyka csak).
-
lmisi
senior tag
Milyen oprendszerrel?
Android vagy Meego jöhet számításba. Android ha a linux kernelt kicserélik alatta elvileg mehet x86 is.
De pl natív kódot használó játékok bajok lesznek (Állítólag minden komolyabb 3d-s használ), meg kell írni az x86-os változatát is. No itt a market egyből bukta, mivel csak 1 verziót hajlandó elfogadni programonként (Ez régi gameloftos sirám is).
Migire egyszerűbb a helyzet lehet 0 ról kezdeni mindent inteles markettal stb...stb... hát nehéz kezdés. -
kolosanyi
veterán
válasz
litvitcsak.a
üzenetére
Ez nekem is sántít kicsit... Azért ezt kíváncsian várom. Eszerint komolyan gondolja a ZTE, hogy a legnagyobbak között is előkelő helyen szerepeljen a ranglistán...
-
litvitcsak.a
tag
"Az Intel szerint egyébként a 32 nanométeres gyártástechnológiával készülő Medfield a piac leghatékonyabb mobil processzora, mely a felső-középmezőny számára kiemelkedő teljesítményt biztosít." - ez pontosan mit jelent? Hozza mind számítási, mind video teljesítményben amit az 1GHz-es Snapdragon és társai csak kevesebbet fogyaszt?
Egyébként az arm és az x86 közötti kódhatékonysággal mi a helyzet? Anno amikor az apple áttért a PPC-re az is az érvek között szerepelt, hogy tömörebb és gyorsabb kód írható RISC alapokon mint CISC...
-
-
Rickazoid
addikt
ZTE és felső-középmezőny? Ez egy jó helyre árazott, szoftveres támogatással és jövővel is rendelkező MeeGo telefont jelent vajon még év vége előtt, ami nem csak egy fejlesztőknek szóló játékszer lesz, mint a Nokia idén megjelenő példánya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest