Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Istenátka81 #338 üzenetére
Én nem bántottalak úgy gondolom, szóval ezt nem hiszem hogy egészen nekem akartad címezni.
Közben megcsináltam más leírása alapján is, és ugyan azt csinálja a telefon, annyit tud mondani, hogy FTM. Nem értem.
-
Snowy_owl
őstag
Nos, csak úgy döntöttem teszek fel recoveryt, meg ha már itt vagyok rootolom. Neki is vágtam a dolognak felment a recovery, de csak egyszer tudtam előhozni, egyébként mindig FTM feliratot kapok. Miért veszik el a recovery? Istenátka81 leírása alapján csináltam.
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Nektek csinál olyat a szoftver, hogy beállítotok egy külső billentyűzetet, és ha újraindítjátok elfelejti, hogy be volt állítva, és visszaállítja a gyárit? Mit ne mondjak iszonyat idegesítő, ilyennel még nem találkoztam. Telefont visszaállítottam gyári állapotba, és ugyan úgy csinálja.
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Én ma újítottam be egy ilyen KIS (Plus) készülékkel. Első kopogtatásra pozitívak a benyomásaim. Szépen gördül minden a maga rendjében. 11k-ért nem volt sok szerintem, ilyen tudással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest