- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
Benne vagyok, szerintem biztos lesz rá jelentkező. Én viszont egy ilyen full cover-re gondoltam, mert ha esik, 90% hogy a sarkára, élére fog esni, és az a hard csak az oldalát és a hátoldalát védi, a felső éleit nem.
-
flirt
tag
Nekem van, de ez ajándék lesz, és a célszemély anyagi "védelme" érdekében bátorkodtam megkérdezni.
Szóval az a kérdés, hogy feltöltőkártyás (Domino) használatnál automatikusan vonja a pénzt nem wifi-s netezésnél vagy külön előfizetés kell hozzá, hogy ilyen módon egyáltalán elérhető legyen a világháló? Utóbbi esetben ugye tárgytalan a probléma.
-
szemmelver
aktív tag
Szerintem nincs. Az a baj, hogy nem lehet manuálisan megadni frekvenciát. Így meg szinte, csak horvátot talál, és azok is picit sisteregnek....
De lehet ha szebben venné akkor kiírná, hogy mi a helyzet..
Az akku 1 napot bírt nálam, mert játszottam + neteztem + navigáció teszt volt... szóval komoly használatban volt egésznap. Amúgy meg sokkal tovább.
-
szemmelver
aktív tag
Hello!
Hát nekem ez az első androidos telóm, és nagyon bejön. Szerintem annyi "gyerekbetegsége" van, mint ahogy olvasom a legtöbb kis belső tárhelyel rendelkező telefonoknak, hogy hamar megtelik.Szóval remélem minnél előbb lesz rá root és azt olvastam, hogy Link2SD progival ezt ki lehet küszöbölni.
Valamilyen szinten biztosan jobb mint a Galaxy Mini. 800 MHz proci, Teljes rendszer memóriára: 435 MB-ot ír. Nekem ez kb mindig 200 fölött van. Szerintem jó! (Nekem) Attól függ mire használná a kedves párod..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest