Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz Joshi #4358 üzenetére

Az LG topikban össze-vissza hordják a ZTE-t, mi nem beszélünk az LG-ről. Én is filóztam, csak a megrendelés másnapján jelent meg az LG...Egy kézzel a 4.3" a legnagyobb, amit átérek, ha ennél nagyobb kijelző kell, akkor nem kérdés, LG. A ZTE képe élesebb, akármilyen is az L9 kijelzője, a pixelsűrűsége kisebb (azonos mennyiségű képpont ott nagyon területen van), teljesítményben megeszi reggelire a ZTE, de ha nagyon sokat játszol, akkor lehet jelen pillanatban az ARM miatt az LG a nyerő nálad. Fényképek terén is jobb a ZTE jelen pillanatban, de a LED nem működik zseblámpaként. FM rádió nincs, ha ez fontos. Az akku ideje szerintem a kínai modellnek jobb, hiába kisebb névlegesen.

Én nem adnék ki ennyivel többet. Az Optimus UI szép, de nincs rá szükségem. Viszont javaslom, ha teheted, próbáld ki mindkettőt, és dönts az alapján. Én arra vágytam, hogy egy villámgyors telefonom legyen, amivel tényleg bármit csinálhatok, nem esik kétségbe, ha izmosabb alkalmazással szembesítem. És a lehető legkevesebbért.

Új hozzászólás Aktív témák