Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Az LG topikban össze-vissza hordják a ZTE-t, mi nem beszélünk az LG-ről. Én is filóztam, csak a megrendelés másnapján jelent meg az LG...Egy kézzel a 4.3" a legnagyobb, amit átérek, ha ennél nagyobb kijelző kell, akkor nem kérdés, LG. A ZTE képe élesebb, akármilyen is az L9 kijelzője, a pixelsűrűsége kisebb (azonos mennyiségű képpont ott nagyon területen van), teljesítményben megeszi reggelire a ZTE, de ha nagyon sokat játszol, akkor lehet jelen pillanatban az ARM miatt az LG a nyerő nálad. Fényképek terén is jobb a ZTE jelen pillanatban, de a LED nem működik zseblámpaként. FM rádió nincs, ha ez fontos. Az akku ideje szerintem a kínai modellnek jobb, hiába kisebb névlegesen.
Én nem adnék ki ennyivel többet. Az Optimus UI szép, de nincs rá szükségem. Viszont javaslom, ha teheted, próbáld ki mindkettőt, és dönts az alapján. Én arra vágytam, hogy egy villámgyors telefonom legyen, amivel tényleg bármit csinálhatok, nem esik kétségbe, ha izmosabb alkalmazással szembesítem. És a lehető legkevesebbért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest