- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Nekem a hibák közül egyedül az LS fagyás jelentkezett, de eleinte az se. a B06-os frissítéssel 2-3X jött elő. Említették itt már, hogy itthon 2 fajta szériát is kiadtak (szürke keretes), nekem az első van, de MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve vele! Lilulás sincs, nem tudom, hogy szerencsésnek mondhatom magam ezért, de szerintem sokkal sokkal több azoknak a felhasználóknak a száma akik meg vannak elégedve. Atom proci "atom". Minden telefonnal kell kompromisszumot kötnöd, de azért 1GB RAM és az Atom proci (bármennyire is teszt jelleggel adták ki) jó választás (ennyi pénzért)!
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Attól függ mit akar az ember. Karácsony körül nagyon megérte szerintem. A gond ott van, hogy néhány hibát nem sikerül kijavítaniuk. Ha ez sikerül akkor már nem lesz olyan rossz a telefon, de még akkor is felmerül az a probléma, hogy T-nél nem csökken az ára és így egyre több konkurense lesz. Mérlegelnie kell mindenkinek, hogy megéri-e a rizikó. Amit nem szabad elfelejteni, hogy szinte kizárt frissebb android a telefonra. Még JB-se lesz rá, nem hogy későbbi 4.3 vagy 5.x.x verziók.
Ezen felül van még jó pár hiányossága a készüléknek, ahogyan a többinek is.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest