Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
Joeee25
üzenetére
Szervizes tippet nem tudok, de tudok megoldást a kikapcsolásra

Engem is az őrületbe kergetett, de megfigyeltem, hogy rendszeresen akkor kapcsol ki a teló, ha a zsebemben(nem, nem nyomódott be a kikapcs gomb) vagy a kezemben van, ha leteszem az asztalra akkor soha.
Ez nekem egyből gyanús volt, és az akku<-->akksiérintkezők közötti kontakthibára gyanakodtam.
Mivel a tisztítás nem oldotta meg, fogtam és egy kis papírdarabbal kitámasztottam az akksi, és a készülékház közötti rést a túlóldalról.
Kissé cigány megoldás, de azóta akár futhatok is vele, nem kapcsol ki.
(Látszani meg úgysem látszik)Mindenkinek javaslom ezt a próbát aki random kikapcsolással küszködik!!!
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Joeee25
üzenetére
1. Ha tudod vedd fel videóra a hibát, tudom ez baromira nem ilyen egyszerű, de próbálj rászánni pár órát úgy, hogy videózod miközben nyomkodod, és ha csak egyszer is kikapcsol magától, már nyert ügyed van. Lehetőleg a videó elején hívd elő az imei számot (ezzel bizonyítod hogy a saját készülékedről van szó), majd a kikapcsolás után látszódjon hogy visszakapcsolod.
2. Írj be nyugodtan a vásárlók könyvébe, hogy a termék igenis hibás, követeled a cserét. Nyilván azért nem produkálta a hibát a szervizesnél, mert egyszer nem volt a kezében a telefon miután bevitted.
-
linker92
csendes tag
válasz
Joeee25
üzenetére
Lehet betették a fiokba pihenni kicsit
, amugy nekem is volt egy ilyen tapasztalatom a szervizesekkel még anno skate-val hogy bevittem hogy recseg a hangszoro, és közli velem hogy oké kb 1-2hét és jöhetek érte. mondtam hogy nem.. azt már nem
és bevittem a T- boltba (a szerviz mellett volt) és ott szó nélkül kaptam "új" készüléket.. szal lehet probálj egy ilyet.
(csak igen, necces kicsit hogy ott a csávó elött kéne produkálnia, ha pont akkor nem lesz kikapcs akkor buko a dolog
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és bevittem a T- boltba (a szerviz mellett volt) és ott szó nélkül kaptam "új" készüléket.. szal lehet probálj egy ilyet.
(csak igen, necces kicsit hogy ott a csávó elött kéne produkálnia, ha pont akkor nem lesz kikapcs akkor buko a dolog
)