- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #142 üzenetére
Hát van jó oldala és rossz oldala is a dolognak. Gondolom X In miatt úgy döntöttek ha kevés a panasz piacra dobják, ha sok a panasz inkább hagyják a fenébe.
Amire kíváncsi vagyok, hogy esetleg Telenor kínálatába bekerül-e. Bár kétlem, szerintem ezt is csak Deutsche Telekom fogja ilyen néven forgalmazni.
-
madkiller
őstag
válasz
Keeperv85 #129 üzenetére
Nem placebo párszor van úgy, hogy kilövök mindent feladatkezelővel és elfelejtem, hogy ez is kimúlt és akkor jövők rá mikor kapcsolnám be a kijelzöt, de nem érzékeli az ujjam
már megtanultam, ha ki is lövök mindent ezt azonnal vissza.
(de ez már igencsak másik topik)
U.:2-3%ot szokott fogyasztani, ha sokat netezek wifin.
-
-
válasz
Keeperv85 #123 üzenetére
Való igaz, kevesebb Wifi fagyás volt a B04 alatt, sőt, talán a macedónban egy sem, de más nem javult...
Ami viszont eszembe jutott, ha erről a második kiadásól valahogy le lehetne vadászni a komplett ROMot, az nem lehet valahogy rámókolni a GXIN-re? Vagy mindenképp kell az eredeti kernel? -
válasz
Keeperv85 #121 üzenetére
Nekem csak a hívásokkal van problémám, ami szerintem a GSM/3G modul hibája okozza, mert csak olyan jelenségem van, ami ezen keresztül működik (borzalmas hangminőség/hálózat eldobálása/mobilnet instabilitása), illetve az érintő fagyás, ez viszont a Wifi miatt van, így valami ott sem tiszta...Arra leszek kíváncsi az utód örököl-e ebből valamit. Külsőre rettentő ronda szerintem, szemből borzasztó kínainak látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged