Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
sing1ep1ayer #199 üzenetére
Ebben az esetben már szervízt kapsz, de ha ő teszem azt tényleg 1,5-2x áron adja, akkor már megint csak kapsz itthon hivatalosan olcsóbb, ugyanolyan funkcionalitású telefont. Akkor nem értem miről beszélünk? Mikor felvetetted, azt hittem, hogy arra gondoltál, hogy valaki magánemberként berendel magának pl 1-2 darabot-kétségtelen, hogy olcsóbb megoldás, annak minden nyűgjével és előnyével együtt, csak ha egyszer beadja a törölközőt a cucc...ezért tartottam mindig is bátornak azokat az embereket, akik berendelték vakon a dzsunka mobilt/tabletet Ázsiából. Elismerem, hogy van, akinek ez járható út, én a biztosra megyek, mert volt már pár garanciális ügyem.
@nggabi:
Teljesen egyetértek. A családban pont most van flottából kirakással súlyosbított, meggondolatlan telefon vásárlással meghosszabbított, plusz 1 év hűségnyilatkozat rabság. (Nah majdnem alkottam egy körmondatott, mint amilyet Balázsék szoktak korán a Class Fm-en
).
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest