- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
Nem. Egy darab gyári rom van amit menüből lehet felrakni, meg egy custom recovery. Kezdésnek elég csak kellene a gyári recovery, meg egy pc-s program amivel ha gond van vissza lehet állítani az alap verziót(mint pl. MTK soc esetén az Sp Flash Tool) Mivel ez nincs meg így nem lehet visszaállítani gyárira és komolyabb módosítás esetén ugrik az OTA frissítés letehetősége. Frissítés elvileg marshmallow-ra lesz max a nyár végéig.
-
105kacsa
őstag
Ezt is olvastad. De mondtam részemről zárom a vitát, baromira nem érdekel kinek mi tetszik
-
105kacsa
őstag
válasz
blueMerle #48 üzenetére
Nem azt írtam, hogy barátaim. Nem jól fogalmaztam. Olyan helyen volt lerakva a telefon az asztalra ahol sok ember jön megy, persze ismerem őket látásból de a köszönésen kívül még egyikkel sem beszéltem egy szót sem. Csak feltűnt nekik a teló és megnézték. Részemről zárom a vitát, tényleg szubjektív kinek mi tetszik.
-
105kacsa
őstag
Jó magyar szokás szerint fikázunk mindent úgy, hogy halvány lila duntsztunk sincs az egészről. Tizenkét ismerősönek volt a kezébe a teló eddig és mindenkinek tetszett. Előbb mindenki nézze meg élőbe és után nyilatkozzon. Ja és csak ebben a színben kapható egyenlőre.
-
105kacsa
őstag
válasz
ghiottone #22 üzenetére
Igen láttam, azért nézegettem a Moto fórumokat is. CES 2016-on bejelentették, hogy kivezetik a Motorola brandet. Kár
Szerintem nem ronda a szín, van ehhez hasonló a LeTV és a Xiaomi kínálatában is.
Rom faragás nem lesz amíg a 6-os android ki nem jön hozzá a needrom-on is szünetelni fog az MSB
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest