- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
látszik, hogy a kedvező ár-érték arányú telefonokra mekkora kereslet van, de azt nem gondoltam, hogy a Rim-et is lenyomja.
-
BloodRay
veterán
Mi lesz itt pár éven belül...
-
Norbi21
senior tag
válasz
MittuDomain_ #11 üzenetére
Jogos a felvetés, nem
. De hagyjuk a flame-et
-
mrlujoak
veterán
Még a cikk forrásának forrásában sem tesznek említést a RIM-ről, pedig a ZTE azt is megelőzte.
A RIM 21,8 millió telefont adott el az első félévben összesen.Ha a ZTE jelentése megbízható, akkor az első félév adatai alapján a sorrend:
1. Nokia
2. Samsung
3. LG
4. ZTE
5. RIM
6. Sony Ericsson
7. Motorola -
Norbi21
senior tag
Lehet, hogy mennyiségben beelőzték az SE-t meg a Motot, de mivel a zte az olcsó kategóriában versenyez, gondolom azért ez a profitra nem igaz, csak az eladási mutatókra. Ami mondjuk akkor is szép szám
-
Toshiba, Sony, Sharp, Hitachi
Rosszul fogalmaztam, mivel alapvetően a kínai gyártókra gondoltam a HTC, ZTE, Huawei említésekor, csak miközben gépeltem, eszembe jutott, hogy jópár egyéb gyártó is ott fészkel a közelben, pl Taiwan és más országokban, ezért bővítettem kontinensre. Sajnos mikor változtattam a HSz-on, erre már nem figyeltem oda, csak átszerkesztettem.
-
mrlujoak
veterán
A RIM-et is megelőzte!
A RIM Q1 és Q2-ben alig párszázezer modellel adott el többet a Sony Ericssonnál, ezért is lett az első félévben a 4-ik legnagyobb gyártó.
De a hírben itt nem látom, hogy a RIM-et is belevették volna! -
hemaka
nagyúr
grat nekik
-
plömplöm
őstag
egy zte termékkel van eddig tapasztalatom, az úgy jó ahogy van
-
HTC
ZTE
Huawei
Egyre inkább jönnek fel a jó ázsiai készülékek és gyártók -
Lord Soth
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Anker Zolo powerbank 20000mAh 30W - Pink
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest