Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendbenJáró
csendes tag
válasz
CsendbenJáró #14 üzenetére
Jupííí, ezzel a módszerrel működik!
Mostmár teljes értékű tablet -
CsendbenJáró
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a múlt héten az enyém is
Tapasztalatok: elégedett vagyok a Win8 és a Droid rendszerrel is, van súlya a kütyünek, és fickósan, pörgősen működik. A Wifi kapcsolat kifogástalan, érintőképernyő jól reagál.
Viszont!
Az Androidon a Play Store ugyebár gyárilag nem működik! Namármost! A belinkelt Youtubos megoldás sajnos nem vált be ugyanis nekem a gyári beállításokkal már eleve az 5.0.38-as verzió volt telepítve. Ha ezt lecserélem ugyanerre a verzióra (ami a videóban szerepel), természetesen a hiba is maradt.
Találtam fórumokat, ahol azt írják, hogy a gyári Update alkalmazást kell indítani (kínai nyelvű), és az frissít. Nekem ez sem vált be, de azt javaslom, hogy mielőtt bonyolultabb hackelésbe kezd valaki, először inkább ezt próbálja meg.
Nos a Play még mindíg nem működik, ám most találtam még egy leírást, amelyben az úriember épp olyan cipőben járt, mint én, szóval ha hazaérek, megpróbálom. Mindenesetre ide is beteszem a linkjét: PlayStore fix on X80h
(az oldal közepén található dmad2010 hozzászóló által jegyzett 8 lépéses leírásról van szó)Holnap jelentkezem a fejleményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged