Új hozzászólás Aktív témák
-
takika82
újonc
Sziasztok, tetszik a leírás, most telepítettem a progit a gépemre egyelőre próbálok vele ismerkedni a leírásod alapján. Egy ideje keresgéltem már ilyen programokat, de eddig egyik sem vált be számomra. a filmeket a számítógépemen tárolom, lejátszani viszont az okos tv-n szeretném (LG42LM660S) Problémám volt eddig a dvd-k lejátszásával, a tv nem tudja lejátszani dvd formátumot, és iso fájlból sem dolgozik(vagy csak okosabb mint én
és nem jöttem még rá, hogyan kell csinálnia) Eddig a legjobb megoldás a PS3 média szerver volt de ez sem tökéletes. Az lenne a kérdésem, hogy szerinted lehetséges az XBMC program telepítése egyből a tv-re, és ha igen akkor melyik változatot kel letölteni(oprendszer), mert szerintem így jó pár hibát ki lehetne küszöbölni. Nem vagyok túl nagy informatikai zseni, de egy kis segítséggel talán sikerülhet. Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Kukirin G2 elektromos roller
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest