- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
-
rattilaa
csendes tag
köszi a segítséget!
-
Stonerice
őstag
Jó helyen keresgélsz.
IP range-nek megadod azt az ip tartományt amely gépeken /gépen korlátozni szeretnél.
Pl:több eszköz esetén
192.168.1.100 - 192.168.1.110
ezzel máris akár 10 gépet korlátozhatsz egy azon kvótában.
Egy gép esetében gondolom ugyanazt az ipt beírhatod kétszer is.Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy az Adress Reservation al-menüpontban (úgy emlékszem a DHCP menüben találod. Na itt kell MAC lapján fix ip-t adnod, hogy legközelebb is ugyanazt az ip-t kapják az eszközök amelyeket korlátozni szeretnél.
Az Egrees Bandwith(feltöltés) és a Ingrees Bandwidth(letöltés) minimum értékei jelölik a router által szolgáltatott minimum sávszélt, több felhasználó esetén. Vagyis amit a legrosszabb esetben is megkapnak.
A maximum értékek pedig a le és feltöltés maximum értékeit fogják jelenteni. Körülbelül 4950 Kbps fog jelenteni 5 megabitet.
-
rattilaa
csendes tag
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy ha mondjuk egy eszköz ami a wifi-re van csatlakozva MAC cím alapján lehet-e korlátozni az adott eszköznek a sávszélességét vagy akár a wifi-ét
[link] <--- routerlink -
MineFox54
őstag
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=39056
-
Stonerice
őstag
Néha előfordul az is, hogy nem teszi rá az említett FW-t, és rajtamarad az előző. Megpróbálhatod elérni a gyári FW-t is. Ha gyárilag 192.168.0.1-en volt elérhető az admin felület, akkor ehhez állítsd be manuálisan a TCP/IPv4-et. Persze, ha már a feltételezett ddwrt-t megpróbáltad elérni.
-
zozo1414
tag
pontosan, ez lenne az emeleti router, csak konfigolni nem tudom, se puttyval, se webes felületen nem érem el a routert, a vezérlőpultban a kapcsolat állapotánál meg látom h néha küldi és fogadja is az adatokat, néha csak küldi de van amikor semmi se. nem értem, attól nem lehet baja h rátettem a dd-wrt-t webes felületről a firmware upgrade-el
-
Stonerice
őstag
Te jeltovábbításra akarod használni ezt a routert nem?
Akkor nem kell egy vadidegen wifihez csatlakoznod.
Van a közelben /távolban egy általad továbbítani kívánt wifi hálózat. Így sejtem.
Ahhoz kell repeater módba beállítanod a routered. Szerintem Kliens bridge mód is megfelelő lehet a számodra. -
zozo1414
tag
de ha bekapcsolom a wifit akkor lát egy 0023cd191008 wifit ami az és korlátozottan tud is csatlakozni
-
Stonerice
őstag
Akkor azt javaslom próbáld meg a TCP/IPv4-et beállítani az alábbiak szerint.
IP cím: 192.168.1.101
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró: 192.168.1.1elsődleges dns: 192.168.1.1
Ezután menni fog a Telnet / vagy SSH ddwrt esetében, és parancssorból factroy default-ot elérheted újra.
Nekem AP módban szokott beállítások közben megfagyni. Nem mindegy mit mikor állítasz be, és alkalmazod.
Egyszerre minél kevesebb változtatást applizz le. -
Syl
nagyúr
Van topicja, biztosan tudnak segíteni.
Én évek óta vargalex build-jét használom, nagyon megbízhatóan teszi a dolgát. Egy éve talán hogy újra volt indítva. -
Stonerice
őstag
Szia!
Telnetes elérés előtt beállítottad manuálisan az Ethernet portod ip-jét? Router ki és be kapcsolást próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest