- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Pedig nem csak a diákok(nak) vesznek notebookot. Sok családot ismerek, ahol az első vásárolt gép már nem desktop, hanem notebook. Gyakorlatilag nem drágább, ha általános célra veszel gépet.. A kisebb bill-t és kijelzőt kompenzálja a hordozhatóság.
De hogy ON is legyek:
Én azért raktam össze htpc-t, hogy a nappaliban is lehessen internetezni, ha a többi gép foglalt illetve hírek (RSS), ajánlók, időjárás az ami többletszolgáltatása egy lejátszóhoz képest. Az emlegetett WD-s azzal hogy nem támogatja a hálózatot megint csak nagy hiba, mert nálam egy helyen (jelenleg egy ASUS routeren) van szinte az összes media. Másrészt pedig egy htpc sokkal időtállóbb; szvsz a következő 3-5 évben nem lesz a HD videóhoz hasonló ugrás, max a kodekek változnak, amit egy lejátszó nem biztos, hogy tud követni, míg htpc-vel egyszerűen megteheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő