- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem is volt egy hasonló gépem ( Compaq Evo D510 ), az bőven 100 watt alatt fogyasztott egy 2.4ghz-es processzorral és egy Geforce 6200-es vgaval.
Távirányító kb kétezer forintból megoldható pl ezzel, de némelyik tunerkártyához is van olyan programmal amivel annak a távirányítójával az egész gépet lehet vezérelni.
Monitornak pedig ez is megfelelne: [link], igaz ehhez lehet már kevés lenne a processzor ereje, valamint ha nem 2.0-ás az usb a gépen akkor be kell szerezni egy bővítőkártyát is.Most látom közel egy éves hozzászólásra válaszoltam
Azért talán még valakinek hasznos lehet pár info. -
"Van-e olyan TV-kártya-program, amivel időzítetten fel tudok venni programokat.
Van HTPC program, ami használható?"Igen, van. Attól függően, melyik gyártó kártyáját választod, lehet az akár a Windows Media Center is, de pl.: Leadtek kártyákhoz létezik egy WinPVR 2 nevű program, ami teljes körű szolgáltatást nyújt. Tud időzíteni, wake-up, kikapcsolás, timeshift és midnent, kezel, amit a kártya tud, akár távirányítóval is. (én legalábbis Leadtek kártyát ajánlok és ezt a szoftvert)
Az LCD-hez sokat nem tudok szólni. Pénz és igények szabják a korlátot, de amit linkeltél, jónak tűnik.
a 3,5" HDD kérdésére ott az USB-s külső ház megoldásként. Nekem is van "kinti" házban HDD.
Honkydoo:
Ezek szerint mégiscsak 50K környékén mozog... picit azért lehetne olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest