Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
RaveForce
üzenetére
Nekem holnap jön meg az S6 Edge-m, úgyhogy nem lehet azt mondani rám hogy Samsung ellenes lennék, főleg hogy ez már a 4. Samsung okostelefonom lesz.
De ez szánalmas, ilyet egy noname kínai gyártó sem engedhet meg magának. Ha ezt nem tesztelték eléggé le, akkor lehet még más hibák is előjönnek a Note7 esetén, ami valóban nagyon szép lett, de többek között én is azért vettem Samsungokat, mert a név, a márka gondoltam garantál valamit a többi gyártóval szemben. Illetve ezek után ki tudja melyik készüléküket hogyan tesztelték, milyen problémák jönnek még.
Kiderült, hogy egy marketing döntés fontosabb a Samsungnál, mint a készülék minősége amit kiadnak. Ez pedig szomorú, ilyet egy magát már a prémium szegmensbe helyezett gyártó nem engedhet meg magának. És attól, hogy másnál is előfordult már ilyen, ez nem mentség. Későn reagáltak, viszont akkor korrekten, de ettől még továbbra sem kerülhetett volna ki egy ilyen készülék a polcokra.
Remélem ebből egy életre megtanulják a tesztelés fontosságát (szinte biztos hogy nem), és remélhetőleg a piac többi szereplője is tanul belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő