- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Csak a pontosság kedvéért: Az nem elem volt, hanem úgynevezett: Super Capacitor.
Ez egy szerves alapú kondenzátor, általában 70 000 uFarad kapacitással és 3.3 Voltos névleges feszültséggel.
Célja, hogy a telefon a hitelen áramkimaradás után is életben maradjon és a processzor el tudja menteni a memóriában tárolt dolgokat a flash-be.
Némely eszköz/telefon ezzel a kis elemmel akár egy hónapig is üzemben marad, de legalább egy hétig mennek (úgynevezett Slow Clock üzemmód). Ilyenkor csak a valós idejű óra és pár tényleg apró dolog működik (ezeknek a felvett árama uA, vagy nA ban mérendő)
Az SuperCap lemerülése után elveszik a dátum és az időbocsi az OFF ért.
-
törölt tag
óó nekem az első saját telóm egy GD52 -es volt. A mai napig azzal a telefonnal voltam a legjobban megelégedve. Sosem hagyott cserben
Mindenkitől kérdezem
Valahogy nem lehetne növelni a DPI -t Zipiten? Kutakodtam ezzel kapcsolatban de nem találtam még semmit. Nagyon kicsi rajta minden én 150% vagy még nagyobb DPI -t szeretnék beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest