- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Rendesen kiforgattad a szavaimat, de nem fogok rájuk reagálni, pedig tudnák jó pár sort írni.
Az első és legfontosabb, hogy sz@r-oztam le a linuxot. A Linux biztosan nagyon jó, annak aki ért hozzá, de mivel én azzal kezdtem hozzá a Zipithez, hogy azt se tudtam, hogy mi az a terminál, így nekem elég nehéz dolgom van.
De ha minden úgy menne, ahogyan annak menni kell, akkor ezzel sem kellene annyit szívni.
Elég szomorú, hogy a ma legelterjedtebb titkosítást nem tartalmazza a wifi konnektáló program. Ez még mondjuk nem is lenne baj, ha legalább annyi infót kiírna, hogy helló, hát nem tudom mi az a WPA2. Erre nem volt képes, még csak annyit sem írt ki, hogy No IP, pedig abból már lehetett volna tudni, hogy mi a gáz. Mindössze egy sor elég lett volna.
mindegy, hanyagoljuk az off-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest