- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranbo
tag
-
Ranbo
tag
-
Ranbo
tag
Zenfone 5 részletes teszt mikorra várható?
-
latzy
csendes tag
Most 84ezer forint bevezeto aron, kupon koddal itt Thaifoldon. Veszek egyet, levaltom az elso generacios Zenfone Max-ot
-
griffin90
tag
ez a dxomark elég érdekesen pontoz. lehet olyan mint anno a felvételinél a +1 nyelvvizsga +20 pont, csak itt +1 kamera...
Google Pixel 7
-
Mik76
senior tag
En a gsmarena foto osszehasonlitojat szoktam csekkolni es ott pl a samu a8 elegge mashogy szerepel mint a dxo-nal. Az ovek egy nagy elmosott foto, a gsmarenanal meg kb fele annyira.
Kivancsi lennek hogy kezbol vagy allvanyrol csinaljak a fotot. Kezbol ugye jo arra hogy ha van kepstabilizator akkor azt megmutassak, amikor viszont nincs akkor meg mar nem csak a kamera kepessegeirol beszelunk hanem a fotoserol is aminek semmi keresnivaloja egy kep teszten.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Phoenixy
senior tag
Itt: eglobalcentral.eu/. Igazából nem tűnt túl bíztatónak az oldal, de vélemények alapján rendben volt, úgyhogy megrendeltem. Nem volt vele gond.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
Én már osztottam meg képeket a fotók, videók mobillal temában, de van egy Google Photos albumom is, ahova néhány képet feltöltöttem: https://photos.app.goo.gl/u3neMD4SA0xriOU53
A legtöbb fotó teljesen auto módban készült, ahol valami más van, ott odaírtam kommentben.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
tixem
addikt
Dxomark és a pontjaik. P20 párost is körberajongták, aztán a valóság meg egészen messze van attól amit állítanak.
Nem tudom komolyan venni az Asust az elmúlt évei alapján, majd ha tesztek is bizonyítják elhiszem.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Quqesz
nagyúr
Azért még várunk pár tesztképet, de eddig ahogy Moz írta van benne lehetőség.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
natë
nagyúr
A tesztben szereplő fotókat elnézve nem rossz az a kamera!
-
GeryFlash
veterán
válasz CptAdamica #5 üzenetére
+1
Huawei P20-as bohóckodásuk után én sem, pedig eddig nagyon jó kiinduló alap volt. De a P20 kamerája akkor sem jobb mint a Pixel 2-é vagy akár az iPhone X-é. Durva de ott az MA-s tesztek sokkal közelebb állnak a valósághoz.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
CptAdamica
veterán
Összességében annyit kapott, mint az U11, pedig attól azért távol áll. Nem tudom már komolyan venni a DxOMark-ot.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Phoenixy
senior tag
-
zozzo72
aktív tag
Eddig nem volt annyira kiemelkedően jó az, Asus a mobilfényképezök terén.
Vagy csak én maradtam le?
-
matteo_szg
őstag
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk egy kamera szenzor nevet beleírhattatok volna a cikkbe ha már 2 darab tulajdonságába belementetek a kameránál és alapvetően a kameráról szól a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PH! Darts
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple notebookok
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest