- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
4:3 kijelző ez a kiíjelző nem a jővő hanem a mult
-
Mik76
senior tag
Picit draga de nagyon klassz kis gepnek tunik.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Ja megkívántam ...
A kihajtott képarány is érdekes , elgondolkodtató.
Csak nehogy ,,négybe hajtsd,, a ketté hajthatóst -
Szeleya
tag
YouTubeon Tech2 szerint 4000dollar, 1.6m
-
A cikket csak átfutottam, de nem láttam a termék árát!
Az valóban nem szerepel a cikkben? -
zetor2000
őstag
Má' mindegy, de észben tartom, hogy van ilyen vonal is a HPnál.
Igazából egy "projekt"hez kellett, és nagyon nem szeretném használni ezeket, de olyat sem akarok, hogy mutogassanak rám, hogy Ő mondta, hogy ez legyen, és "tré". Szóval inkább legyen drága, de patent.
Máskor, más célra, másoknak jó lehet, akár, persze. -
doooo
veterán
Érdekes, de a "BOE gyártmányú OLED" résznél azért eléggé megcsappant a kíváncsiságom.
-
válasz
zetor2000 #13 üzenetére
Szívesen. Én is Latitude / Elitebook vonalon nézelődtem sokáig, aztán rájöttem, hogy lóf@szt ezeknek a seggükbe. XPS lett volna az igazán kedvemre való, de annyit laptopért akkor sem adok, ha az lesz az utolsó gép a földön, pedig nagy áűlmom volt 7XXX Latitude-ról arra váltani. Aztán vetettem egy pillantást az OLED miatt az ASUS-ra, és rájöttem, hogy oké, lehet, hogy sok tekintetben visszalépés lesz (felépítés, LTE modem hiánya), de cserébe egy normális hardverrel ellátott, és nem utolsó sorban, normálisan kinéző, korszerű gépet kapok annyiért, amennyiért a nagyok a butított üzleti szériájukat (se) adják. Nem dokkolható érdemben, nem bővíthető a memória, és a billentyűzet szarabb, ezt kár lenne tagadni, de a kijelző és a tömeg kábé minden hiányosságért kárpótól. Gyorsan tölt fel, sokáig bírja, szexi a megjelenése, és tényleg könnyű, mint az álom. 3 év után meg úgyis csere, addig pedig véd a garancia.
-
zetor2000
őstag
Öööö...
Ezt a kategóriát egyáltalán nem ismertem, de inkább kerültem volna eddig. Rendes masina kellett volna, ami mindenben megfelel egy "laptop" gépnek. Mondjuk ez se rossz, csak az alap Windows 10 helyett ez aszutyokleegyszerüsített izé...
Mindegy, ha minden jól megy, lesz 2 Dell... -
Byk01
őstag
Konkrétan ilyen nincs, mert a 14" képátló, ami csak akkor lesz a duplája a kihajtás hatására, ha az egyik oldal 0 mm hosszúságú
Amúgy a rajzban használt A rendszer (mindenki ismeri az A4 méretet) pont úgy lett kialakítva, hogy ha a rövidebb oldalt duplázod (vagy ha a másik irányba haladsz, akkor a hosszabbat felezed), akkor az oldalak aránya azonos marad. Ez a nagyjából 10:7-es arány annyira nem elcseszett, még ha nem is általánosan használt
-
zetor2000
őstag
"...másrészt az ASUS igazán helyett találhatott volna még egy-két Type-C konnektornak."
Én cirka féléve kerestem olyan Windows-os laptopot, amin van 2 (kettő) usb-c. Találtam 1-2 olyat, amire a nadrágom is ráment volna, illetve talán megfizethető áron a Dell Inspiron 5320as sorozat.
Amit találtam még, az valami Fujitsu rettenet volt ~1M+, és társaik. Illetve Apple MBP, azon van talán 4 port is.
Melyik másik laptop van, ami ~400 nettó, de inkább 350, 16GB DDR4 / 256GB SSD, és használható? -
moma
őstag
Nekem csak monitor kéne ilyen félbehajtható. 14" és kettéhajtva meg 28". Lesznek tök jó hordozható monitorok remélem.
-
hchefi
csendes tag
Egy teljes értékű (fold-olható?) billentyűzetet és egeret kellene már ezekbe tuszkolni és akkor a nagy képernyővel még lehetne dolgozni is (a kilóméternyi tapipadozás helyett)
A címlapfotón is látszik a natív kínlódás a billentyűzettel.
-
Chiller
őstag
Érdekes. Nem igazán kéne, ahogy a többi hajtogatós sem (kivéve a normál laptop), de mindenesetre érdekes.
-
KISDUCK
addikt
Hát nem tudom hogy ez mennyire lesz népszerű filmnézésre mert azért sok lesz levágva a képből egy 21:9-es film esetén, de nyilván aki ezt veszi nem a filmnézés miatt fogja venni.
-
tibaimp
nagyúr
Ha jól emlékszem, a Lenovo már pár éve csinált valami hasonlót!
-
Nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest