- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
Én most "költöztem" be egy ilyenbe. (z11 plus) Első benyomások:
Masszív, nehéz zömök,, és szerintem szép,, párom szerint ronda. A táp porszűrője egy vicc, műanyag lap lyukakkal(lehet később megfordítom a tápot). A gumi takarok nem hiányoznak, mert az oldallap fedi, tehát az nem látszik, viszont az oldal ablak kicsit füst színű ami egész jó(lenne ha, nem kaptam volna gyárilag egy karcot az oldalára,, persze ez csak a fólia leszedése után jött elő). A hátsó venti molex csatlakozósez gáz. Továbbá az is gáz, hogy nem alaplapi az usb 3.0, hanem seggbe dugós. Az sem tetszik, hogy a pci-e takarok kitörősek rajta. A tetején a kis tároló polc már attól karcosodik, ha megérinti az ember.
Az oldalán a két nagy kiömlő mögött jobb-bal oldalon két(1-1) 80mm-es venti van ami ki is szívja egyből a levegőt amit az elülső beszívott, tehát a vga-hoz szinte nem jut semmi(bár egyenlőre úgy tűnik, nem melegszik jobban mint a régi házban).
Ezek ellenére nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged