- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
"akkor meg nem tudom elképzelni, hogy miért vezetné jobban a hőt mint egy tömörebb anyag"
Az egész hőcső elve a kapillárishatáson alapul ezért a habosított bevonat. Annyi haszna már mindenképpen van a beszélgetésünknek, hogy az általam korábban kémiai előállításnak vélt bevonatról kiderült, hogy szinterezett eljárás lehet. Hiába ott volt a megnevezés, magamtól nem esett volna le a porfestéssel a párhuzam, szóval köszönöm a rávezetésedet! -
greeneye166
aktív tag
Volt egy ilyen sejtésem, hogy nincs ilyen anyag, amit írtál azután meg több mint valószínű, hogy ugyanúgy sztatikusan viszik fel a rézport a cső belsejére, mint a porfestésnél a festékport és innen az elnevezés. Viszont a fentebb linkelt Zalman leírásban jól mutatja az ábra, hogy a "sintered metal type" van összekombinálva az "axial groove type"-al és így született a fent írt Zalmanban használt a "composite heatpipe". Én konkrétan azt nem értem hogy lett ebből a magyar szinterfém megnevezés ha ezt a Zalman egy szóval sem írja. Azt írja, hogy a szinterezett hőcsövet (ami ugye a hagyományos fajta) kombinálta egy másikkal. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a szinterfém az új hőcsőre nem éppen sokatmondó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged