Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Természetesen van rá szabadalma.
46: Én nem használok kódokat, mert marha macerás minden feloldásnál beírni. Ezt viszont használnám, szóval én örülök neki, bár csak ezért nem váltok, de ettől még hasznos dolog számomra. Ha tudsz jó minőségű megoldást olyan áron, mintha csak zárat cserélnék, akkor majd a lakásba is így jutok be.
-
Wave86
tag
Jó, oké, hogy nem karcolódik össze az ujjlenyomat olvasó. De feltétlen szükség van olyan azonosításra egy mobil eszközön, ami csak a veszélyeket hordozza?
Én az ujjlenyomat olvasást leginkább a beléptetőrendszereknél preferálom, ez már elég régóta létezik. Mégis, valahogy a lakossági emberek nem állnak sorba, hogy a lakásuk bejáratát ujjlenyomat beléptető rendszerre cseréljék. Pedig ott lenne értelme, és a biztonság is nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest