- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Szerintem megtudták volna csinálni csak nem akarták. Gondolom ezt azért mert csak úgy ömleni fognak most majd az ujjlenyomat-olvasós telok. Csak valakinek el kellett indítani ezt a lavinát. Szerény véleményem szerint talán nfc-vel majd a közeljövőben lesz haszna, de ez így eddig értelmetlen. Kínjukba nem tudnak mivel "újítani". Emlékszem találtam olyan alkalmazást, hogy meg lehetett vezetni az embereket úgy mintha az érintőkijelzővel olvasnád le az ujjlenyomatodat, és úgy enged be. Párszor "felvágtam" olyan emberek előtt akik el is hitték mert nem értenek ehhez a témához, de mindig csak egy "aha faxa" mondatot bírtam kicsikarni belőlük. Nem lepődtek meg, nem tartották nagy szám dolognak. De ha elkezdik a reklámdolgot legyen bármilyen hülyeség egy-kettőre nagy szenzációt csinálnak belőle és már mehetnek is az eladások
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged