- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Szerintem jó bemutató volt. Hangzatos kijelentések meg mindenhol vannak. Újdonság meg a mai világban nincs, pont az ifa blogos topikban volt szó róla, hogy minden le van lőve már a bemutató előtt. Személy szerint az új óra jön be a legjobban, azt esélyes, hogy cserélem. Telefont alapesetben 2 évente éri meg, szóval most ezt nem veszem meg, de ha sima X-em lenne váltanék. Az iPad meg a szokásos. Ott mindegy mit hoznak, nincs konkurencia.
-
noro79
tag
Idén semmi innováció? Alszik a mobilvilag? Se Apple , se Samsung nem jött elő semmi extrával. Pedig az embereknek lenne ötlete. A kínaiak aktivabvak
-
Ármester
Régen eszméletlen nagy iPhone fan voltam. Ma már semmi érdekeset nem látok bennük. Jelenleg egy S8+ használok és egyátalan nem bántam meg a váltást.
-
janeszgol
félisten
válasz zombinyul #18 üzenetére
Természetesen kölcsönös a tiszteletben tartás.
Nekem az S8 a legjobb telefonom (kettő is van) most. Viszont jobb egyelőre nem is lesz, bár a kicsi Note10 nagyon tetszik.
Max céges váltáskor, ha nem lesz értelmes iPhone, akkor droidosat kérek, de azt is dobozostul fogom eltenni a szekrénybe. PDFet a filléreseken is tudok olvasgatni, meg a gagyi játékok azokon is futnak, más meg nincs. -
zombinyul
addikt
válasz Juhaszatti #19 üzenetére
+1
Az X óta egyiknél sem érzek igazi innovációt, előrelépést. Leszámítva a hardvert, azok minden évben brutálisak.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz janeszgol #16 üzenetére
Mindenki azt választ, amit szeretne.
Van a családban XR egyébként, az nagyon jó telefon lett, pláne, hogy nem amoled. Az még jól is néz ki.
Viszont én az S9-et nem adnám oda érte. De kinek mi, ezért van választék, hogy mindenki a magának megfelelőt választhassa. :)Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Integrale
veterán
Fájdalmas nézni, és nem az eszközök, hanem a prezentáció miatt. Totyognak, toporognak mintha pisilniük kellene, 15 lépésből kettőt futva/kocogva tesz meg ki és be egyaránt. Elképesztően szánalmas, nulla beleélés.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
janeszgol
félisten
Igen. Ha újra almára váltok, az a programok és szolgáltatások miatt lesz. E tekintetben az android platform ha nem is halott, de unalmas. És még nagyobb szolgáltatás attak várható az Apple cégtől az elkövetkező években, mivel ugye azt akarják elsődleges bevételi forrásnak (kétharmadot emlegettek, hogy az jó lenne).
Persze minden szebb, jobb, gyorsabb, de ez a kiszolgáló programok nélkül kalap trágyát nem ér. Ebben a platformban látom a fantáziát, sajnos a robotosban nem. -
zombinyul
addikt
Évekig iPhone-os voltam. Mikor megvettem az S9-emet tavaly, kicsit bántam is. Ma már nagyon szeretemy leszámítva a sz@r akksit, meg a mindentől karcolódó házat. Hát, úgy érzem jövőre se fogok visszaváltani Almára, pedig tényleg nagyon szerettem...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
addikt
Stunning! Feltalálták a csövön a lyukat.
-
Ádám16
addikt
Ha sikerült az összes régi iPad-et újból kiadni a régi dizájnnal, könyörgöm, egy SE2-t fingjanak már ki, és 3-4 évig ismét hű szolgájuk leszek.
-
a.sebi
őstag
Ennél a kamera bemutatónál is hirtelen azt hittem a p20 pro bemutatót lestem !
Annyira szeretnék egy király iphonet , hogy visszatérhessek a márkához , de erre még az iphone x emet sem cserélném le , ha lenne ... -
addikt
Azon én is nevettem!
De egyébként a szolgáltatásokkal nagyon keményen bekezdett az Apple! Kezdve az Apple Arcade-dal és az Apple Originals szolgáltatással folytatva, amit mutattak az első sorozatból, a Vikingekre hajaz ill. a Horizon Zero Dawnt juttatja eszembe, határozottan érdekel!
Amúgy hamarabb fizetnék elő egy ilyen Apple Arcadera, mint a Stadiára. Aztán demózták a Pascal's Wagert is, olyan tiszta Dark Souls szerű játéknak tűnik. Nagyon látványos, mindez egy telefonon! Tudtam hogy erősek a mai telefonok, de az Apple legalább demózza valami látványos játékkal is Nem azért, de ehhez képest a Google a konferenciájával elmehet kapálni!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
nLali
őstag
Fiatalok nem dolgoznak az Almánál?
Bérelhető reklámfelület
-
MODERÁTOR
Annyi innovatív megoldást mutattak be, hogy kapkodom a fejem. Ja nem
Eméézing faszteszt cpu&gpu intheworld, juhúúú taps taps, omg. Ez a kínai vagy miféle nő nagyon ellenszenves.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
törölt tag
Ha nem tudom, hogy mit nézek, simán mondanám ROG bemitatónak.
-
Eddig úgy tűnik csak hozzák a kötelezőt, semmit extra.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
a.sebi
őstag
Émézing inövésön !
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest