- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Közismerten folyamatosan törik a java-t, az adobe összes termékét, a microsoft összes termékét és minden mást, amit sokan használnak, de azt is amit nem használnak sokan. Vagy te egyiket se használod? Vagy az már nem számít, hogy a többi gyakran használt alkalmazás is tele van biztonsági hibával, hogy tudod őket nyugodt szívvel használni? Az összes böngészőt mindjárt le is törlöm a gépemről, mert gyakorlatilag naponta kerülnek elő hibák vagy te azokat a hibákat nem olvastad?
A mysql-server-t megboríthatják egy példa volt, írhattam volna postfixet vagy más szolgáltatást is, bármi felborítható kellő akarással.
Mire való az update? ha nem arra, hogy a biztonsági hibákat kijavítsák bennük. Na, de én szerettem volna egy olyan mondatot hallani/olvasni, hogy xy program hasonló tudással rendelkezik, de biztonságosabb, de látom ilyesmi vagy nem létezik vagy csak a jelenlévők nem ismerik
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.
Amúgy mintha ezt a mondatot beleírtam volna: "Sajnos eléggé sok biztonsági hiba van a phpmyadmin-ban a hírek szerint", de akkor jobban kiemelem, mert úgy látszik nem volt eléggé egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest