Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
notebooknál amit érdemes megfizetni, az a jó kijelző. itt ugye nem úgy van, hogy meggondolod magad és cserélsz, mint asztalinál.
a másik dolog pedig a gép háza. asztali géphez is lehet venni házat 5ezerért is meg 100ezerért is és lehet bele ugyanazt rakni vagy akár a drága házba gyengébb gépet. laptopnál is ez a különbség 300k körül az agyonstuffolt műanyag szarok és a középkategóriás hardverrel szerelt, de jó kijelzős, fémháza, MINŐSÉGI laptopok között.
én is úgy voltam vele, hogy persze, csak netezgetek, filmezek, elég nekem egy alap gép. vettem egy asus-t windowssal 160-ért. hát, kevés a ram, kevés az integrált vga, vegyünk valami jobbat. na, netre fel, dell inspiron, i5, ati vga, 4gb ram, 195e. hát, de szar ez a kijelző, karcolódik a burkolat, kényelmetlen a billentyűzet és melegszik is, nem lesz jó ez így. az i5-öt úgyse használom ki, viszont kellene este a megvilágított billentyű és a fém burkolat, hogy ne karcolódjon. lett egy hp pavilion 160-ért. a kijelző még mindig fos volt, nagy és nehéz.
na most már találjunk vmi megoldást, mert irgumburgum.
a feltételek: hangsúlyozottan jó kijelző, fém ház, megvilágított billentyűzet, kis súly. odd nem szempont, windows telepítésen kívül sztem nem használtam soha. nézegettem erre arra, és az lett belőle, hogy bár eleinte tartottam a kategóriától, vettem egy asus ultrabookot. fhd ips panel, i7, 256os ssd, 1,5kg, fém ház, jó és világítós billentyű. majdnem 400k lett végül, de megérte, mert ezt a gépet végre öröm használni. és ha nem baszik be semmi, akkor megmarad legalább 5 évig, így meg anyagilag sokkal jobban járok, mintha évente lecserélném a szar gépet egy másik fosra, mert úgyse lesz soha jó. az meg már az én bajom, hogy csak fullos kiépítésben lehet ezt a kijelzőt venni...
szóval ezért _is_ vesznek drága gépet az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest