- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
válasz
bigmasterg #32 üzenetére
hali. elore bocs az ekezeteke mert mobilrol irok. tetszik hogy nem ugrassz egybol nekem mert itt altalaban azt szoktak az emberek. igazad van ha valasztanom kene lehet en is egy htct valasztanak a mezonybol, mert felek a rossz anyagminosegtol amit allitolag kikuszoboltek. n900at akartam irni kossz hogy kijavitottal. n97 mini se lenne rossz de nem tudom hogy ossze tudnek e baratkozni a rendszerevel. udv.
-
babati
aktív tag
válasz
bigmasterg #30 üzenetére
hagyd már a nokiát. eleve a nokián nincs android, le van trotyosodva évek óta a symbian-nál és annyi. samuval nincs bajom mármint maga a telefonjaival, de egy bajom azért mégis van a samuval, sokan rohangásznak vele mert egyre jobban divattelefon és én nem szeretem az olyan embereket akik követik a divatot. szóval nem áll közel egyik márka sem hozzám a két márkából amit írtál, de viszont egy n800-at és egy fain kis androidos pro samut bevállalnék.
egyébként meg hiába példálózol, már harmadjára írnak az x10-ről. ezért rossz telefon nem lehet
-
babati
aktív tag
nem is tudom mit vártok egy okostelefon kamerájától. szerintem egy okostelefonhoz képest nagyon is jó. meg nem lehurrogás képpen, de a fotózás is egy tudomány és egy művészet. biztos vagyok abban hogy egy innov8-al is lehetne olyan képeket lőni hogy az x10-es felülmúlja. tehát hangsúlyozom mint laikus, hogy nagyban függ minden a fényektől, szögről, stb... és fotózni tudni kell, nemhiába lőnek értelmes képeket a fotósok is órák hosszáig amiből a végén 1db képet választanak ki és nem 150 ezer forintos telefonnal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest