- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Értem. De akkor a prénium árazás mellé, prénium hardver is mehetne(a későbbiekben mindenképp), mert az MSM7227A nem az ~50k kategória. Nekem is ilyen processzorral szerelt telefonom van, teljesen meg vagyok elégedve vele, nem a sebességgel van a baj, csak én nem 50k-t fizettem a sajátomért... De remélhetőleg megtalálják e tekintetben is a "helyes utat", bár én nem szeretem a Sony-t.
Szerk.: én ezért a Firefox OS-es telefonért meg végképp nem adnék 50k tiszta csalódás lenne, ha egy 50k droidos géptől ezt a sebességet látnám. Bár ez nem egészen a Sony hibája, eddig egyik Firefox OS-es készülék sem volt megnyerő sebességben...
-
vimes
senior tag
Aki olvasta az Sony interjús cikket, az tudja, h a Sony nem akar az alsó árszegmensben készülékeket forgalmazni, mert akk nem kaphatnánk "igazi Sony élményt"... akk ez meg mi? Vagy 50k-ért fogják árulni, h ne belépőszintű legyen az ára alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged