Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elpresidente

tag

Jó volt a cikk, gratula! Én is Arc-ot használok, ezért írnék pár sort a saját tapasztalataimról:

Külső: a telefon nagyon szép (ez ugye szubjektív), de az anyaghasználat.. Nekem kb. 1 hónap után megjelent egy repedés ház felső részén, úgy, hogy a telefont egyszer sem ejtettem le. Pozitív, hogy a telefon egyszer repült egy hatalmasat és a betonon is csúszott pár métert, de csak nagyon apró karcok keletkeztek a hátlapon.

Kijelző: a cikkben leírtakkal ellentétben én több helyen is olvastam, hogy valami karcálló üveg van rajta. Először engem is megtréfált a telefon, mivel leszedtem a védőfóliát és nagyon elkezdett karcolodni a kijelző. Utána lettem kioktatva, hogy az alap védőfólia alatt van mégegy fólia a kijelzőn és az karcolodik.

Belső: hiába az erős proci és az android rendszer a telefon nekem csalódás. Rengeteg a belassulás, sok program egyszerűen lefagy. A lefagyás extra dűhítő, mivel nem egyszer alap, gyári programokról van szó (pl. telefonkönyv, üzenetek). A lassulások miatt is nagyon dühős vagyok, mivel nem egy olcsó telefonról van szó és az ember elvárná, hogy ilyen hardver és ár mellett ne kelljen ilyesmikkel szenvednie.

Gépelés, szövegbevitel: egy Nokia E72 után visszalépés, a fizikai billentyűzet nekem sokkal jobban bejött. Kevesebb volt a félrenyomás, gyorsabban ment a gépelés. nem mellékes, hogy autóban való telefonálásnál könnyebb volt használni az E72-est.Menet közben telefonkönyvből egy kapcsolatot kikeresni fizikai billentyűzettel sokkal könnyebb, az Arc esetében az érintőképernyő miatt sok a félrenyomás.

Bluetooth: nekem fontos funkció, mivel sokszor telefonálok autóban. Itt egy érdekes dolgot vettem észre: bekapcsolt wifi mellett a bluetooth kapcsolat a telefon és a kihangosító között pár perc után megszakad. Ha kikapcsolom a wifit, akkor minden rendben van. A kihangosító gyári, eddig minden telefonnal hibátlanul ment.

Új hozzászólás Aktív témák