- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
ne vegyük a 2 magos kraitokkal egy lapon szerintem Antutuba egy jó 3ezer pontot ver rá , viszont linpackba több mint kétszerese az előnye a kraitoknak.. aztán GPU-k közti különbségről neis beszéljünk.. van ahol a Tegra3mat megszorongatja egy 2 magos krait , vagy épp az s3 4magosát.. kell esetleg kép ahol a linpackból kiderül , hogy egyetlen magon nagyon számítási teljesítményre képes a krait mint az MTK 4 en ?
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
fojuzer
aktív tag
Hm.Hm igaz a Hiba "Baromi" elirás,s nem szak mérnök,újságiroi hanyagság! De mink Magyariak,anyira hajtunk,igyekezünk,mindig csak jót szépen gyorsan produkálni,ami miatt elöfordulnak a bakik,se baj,kormányzásban,is vannak ilyenek,s máshol is,tehát szokni kell!Késöbb úgyis kijavitsák4,köszönhetöen az Éber szak olvasgatopk,megjegyzésének,sokaságára!
föolvaso
-
Neck
veterán
négymagos processzorral felvértezett kétmagos okostelefonja.
És, még mindig nincs kijavítva. Gyerekek azért ez már a Bors magazin alatti szint....1) Alapból ha valaki visszaolvassa egyszer amit írt, nem maradnak benne ilyen dolgok.
2) De ha igen, nincs egy másik ember, aki leellenőrzi mielőtt kimegy?
3) Miért nincs még mindig javítva? Ha megírok egy cikket, kirakom, és ránézek 15 perc múlva a fórumtopicjába, fogom látni ha valami egetrengető baromságot írtam, gyorsan kijavítom és megköszönöm.Ha egy blogon látnék ilyen hibát, max elengedek egy mosolyt és olvasom tovább a blogot, de ha jól tudom ez az egyik legnagyobb magyar mobilos webes magazin.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
halkow
őstag
HD kijelzővel és négymagos
processzorral felvértezett
kétmagos okostelefonja. – írta:
(An)DanteIvott valamit a kedves cikkíró? Gépelés útán nem ártana átnézni
Alcatel onetouch idol2s the king
-
b4zsi-
őstag
Ennyiért még kipróbálni is érdemes, hogy mit tud a készülék.
-
-
zdanee
őstag
Ennél nagyobb hír, bár nem látom a MAán, hogy a Xiaomi HongMi WCDMA verziója nov. 5-én rajtol.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
ted_mosby
senior tag
válasz alfaromeo33 #2 üzenetére
Nem tudom de ha itt is 512MB akor már fejbe lövöm magam
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Johnny194
aktív tag
Innováció
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
daved14
tag
5" Hd ips-el a SoC ugyan ez és kb 38 ból itt van 2 hét alatt
Ennyiért 6" HD és 6589T-s procival is van... és még sorolhatnám... -
MODERÁTOR
-
Laci.M
senior tag
Ettől jobb telefont lehet kapni olcsóbban... Amíg kínából ilyen egyszerű rendelni addig szerintem indiából nem érdemes. Kínában egy egész iparág állt rá, hogy kiszolgálja "nyugatot".
Aláírás
-
Graphics
Jómunkásember
Tán az LGtöl kölcsönözték a Toyotás idökböl ezr a hátteret?
Vagy LG Display van bennne.
Szép és az árához mérten korrekt a tudása is.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #14 üzenetére
"...amit azután javított"
Na, ez az, ami MA-n soha nem történik meg, mindegy hol jelezzük, andanténak pláne.
Egyébként javaslom az értő olvasás skill fejlesztése után újból nekifutni annak, amit írtam.
-
MODERÁTOR
válasz #06658560 #11 üzenetére
Azért az nem mindegy, hogy valaki diszlexiás (nem vicces kicikizni), vagy csak elír valamit a cikkben...
Egyébként a boldog békeidőkben én ezt úgy oldottam meg, hogy PRIVÁTBAN írtam meg a problémát a cikk közlőjének, amit azután javított. A fórumot sem csesztem ezzel szét, és a problémám is meghallgattatott...Xiaomi 13T
-
nemlehet
őstag
válasz alfaromeo33 #2 üzenetére
Az MTK 6589 egyáltalán nem gyenge SoC. A két magos Krait-ek szintjén van. Bőven elég mindenre ami normális felhasználás mellett felmerül. A fHD filmeket simán viszi és a legújabb játékok is gond nélkül futnak. Persze bencsmárkokban nem a király, de amúgy is inkább a RAM vagy a szar UI ami lehúzza a legtöbb telefont.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
vimes
senior tag
Mindennapi új kínai MT6589-es telóról szóló hírünket add meg nekünk, Urunk!
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Muki94
aktív tag
Nem esnek ezek szét, a kínai cuccok ( tudom, a Xolo indiai) jól össze vannak pakolva.
Viszont az az akku édeskevés lesz ezen pakk mellé.
Egyébként miért jelennek meg ilyen cikkek Mobilarenán? Még ha USA only lenne a készülék, talán megértem. De minden Távol-Keleti (tudom, megint indiai) cuccnak felesleges hírt lehozni, ugyanazt tudja mind. -
MuzikJunkie
aktív tag
MTK6589, tehát 4 magos, magonként 1.2Ghz.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
C$abi
aktív tag
Olvasom erre nézek egy nagyot.
Eltekintve a szöveghibától
négymagos vagy kétmagos a chipset? -
flakter
tag
Képen szép. Vajon élőben szétesik a kezemben annyira műanyag ennyiért?
..FlaK..
-
alfaromeo33
aktív tag
Elég gyengusz a SOC, de ebbe az árba belefér.
Mennyi a RAM?Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
F-ECT$
titán
négymagos processzorral felvértezett kétmagos okostelefonja
Én vagyok csekély értelmű medvebocs, vagy ez hülyeség?Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest