- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihil
tag
Ez nekem nem tiszta.
A terheléses teszteknél a képeken a LOAD-nál nem 100%-oknak kellene lenni? -
kromatika
veterán
most vettünk haveromnak is egy ilyen hűtőt, i5 2500K alá.Alap feszes tuninghoz is elég simán. Az egyik leg jobb ár érték arányú hűtő a piacon,és mint ami a cikk ből is kiderül,halk és hűvös.
-
echterion
nagyúr
Jó írás, de a plusz 710 MHz-et nem nevezném csődnek, főleg nem alapfeszen.
-
Srodney
senior tag
athlon 64??? ii 635....hmmm.....nem hinném,apró elírás az athlonok2-ők már nem athlon64 architektúrát alkalmaznak...
-
Ez körülbelül olyan, mint mikor megvettem az Asus Silent Knight hűtőm, és odaraktam egy 2 GHz-es Celeron hűtője mellé (ami már akkor egy P4 3 GHz-es Prescott magos ipari kazánt próbált hűteni, sikertelenül. Szóval a körülbelül 20 dekás alumínium lamellasor mellett érdekes volt nézni a több mint fél kilós vörösréz hűtőt, ami vagy négyszer olyan magas volt. De terhelés alatt ez sem tudta 60 fok alá vinni azt a kazánt...hiába, a régi szép S478as idők...
-
mghltm
addikt
-
T_Stark
őstag
Ezt AMD konfignál fel lehet szerelni függőlegesen és vízszintesen is?
Mert sok hűtővel van olyan gond AMD-s lapon hogy csak vízszintesen lehet, és így vagy a VGA-ról szívja a meleg levegőt, vagy rá fújja. -
petrelli86
aktív tag
nekem csak a xigmatek loki van, de ez is nagyon frankó, 4ghz fölé pakoltam az x4-em és még így is simán 30fok környékén mozog..
-
trance89
őstag
nekem is egy ilyen hűti a 4magosított Phenom II X2 555BE procimat már lassan másfél éve és én is nagyon elégedett vagyok vele, olcsó de nagyon hatékony, nagyon hasonlók a hőfokok nálam is, igaz tuning nélkül azaz alap 3,2-n használom csak
a ventije néha elkezd kerregni ami valószínű hogy csapágy gond de párszor megütögetem a gép oldalát és elkussol, mondjuk szinte nonstop bekapcsolt gép mellett ez nem is olyan nagy csoda
ha már nagyon fog idegesíteni akkor veszek erre is egy S-FLEX folyadékcsapágyas ventit, nincs hangja és közel másfél évtized garantált élettartam -
törölt tag
nekem is hasonló hőmérsékleteket produkál egy i5 2400-on... csak közben ~200 rpm-en pörög fixen.
-
aram01
nagyúr
megnézném ezt a tesztet nyáron 30+ is
-
kelzsoca
félisten
Ha nem a hűtőhöz adott pasztát használod, hanem mondjuk MX2-t vagy társait 1-2 fokot még biztos nyertél volna vele.
-
eclipse006
őstag
Gratula a teszthez!
Tényleg viccesen néz ki egymás mellett az új hűtő és a gyári. Nekem még most is a gyári teljesít szolgálatot a gépemben, igaz én nem húzom a procit. -
banhammer
veterán
Jó kis írás.
-
mghltm
addikt
mokasan neznek ki egymas mellett
a teszthez: tuning nelkul a maximalis homersekleteket emlited, mig tulhajtasnal az atlagosokat. szerencsere vannak core temp kepek, igy leolvashatoak az ertekek.
a huto nagyobb/dragabb darabokhoz kepest is jol teljesit.
koszi a cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest