- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Felejtsd el, Padavan kell neked!
Én végig próbáltam A-tól Z-ig mindent és ezzel minden igényem teljesült, ráadásul faék egyszerű kezelni (telepítése macerásabb, de arról sok infó van itt a fórumon és nem volt így nehéz, csak hosszadalmas).Van benne DLNA, Transmission, Samba, FTP share és még sorolhatnám, nálam egy NAS suerepét tölti be a kicsike

Sőt, a patch után tényleg stabil lett az 5GHz-es sáv, a TV-n azon keresztül nézek filmeket, még a tesztként letöltött 60Mbit-es 4K HDR anyagot is gyorsan betöltötte a TV és akadás nélkül lejátszotta!
Pedig a filmek nem ilyen bitrátával készülnek 
Azóta, hogy feltettem a rendszert, kábé két tucat filmet néztünk meg párommal és egyszer nem tapasztaltam akadást, fagyást, úgyhogy ez a része is perfekt. Samba szintén tökéletesen működik, transmission is végzi amit végeznie kell, részemről hatalmas +1 a rendszernek. Bárcsak ezzel kezdtem volna, megkíméltem volna magam egy jó adag szop@stól
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig a filmek nem ilyen bitrátával készülnek