Hirdetés
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
42 dollár felett kell vámolni, ez meg a fele sincs ugyhogy nem kell félni töle.
én is kb enyniért vettem aliról és minden tökéletes volt, 20 nap alatt itt volt. official ango l firmmal.Az ali szetem biztonságosabb abból a szempontból, hogy amig Te nem jelzed vissza , hogy jó müködó terméket megkaptad addig az eladó nem kapja meg a vételárat addig az ali központja tárolja.Ha 60 nap alatt nem ér ide a termék akkor automatikusan visszautalják a pénzt.és kötelező TN számot addnia az eladónak, hogy tudd merre jár a csomag
Paypalnál azért bonyolultabb a visszakérés.
Nekem most volt egy panaszom mert már 50 napja nem jött a csomag és 3 nap alatt visszajött a pénz, igaz pár nap mulva a termék is megjött
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest